Nisi me ti uopšte dobro razumeo o čemu sam ja govorio.
Ja sam se osvrnuo samo na prosek testnog ZRV-a na prethodnih oko 3.150 km od oko 6,5 i rekao da je život tih demo vozila
često jako težak.
Prosto, nešto kao "službena kola", koja uz to služe i za "demonstraciju" i "testiranje" sposobnosti i osobina odredjenog modela vozila.
Pa im je
u proseku životni ritam jači od životnog ritma večine prosečnih vlasničkih vozila. A zbog čega je i životna prosečna potrošnja tih demo vozila uglavnom bude dosta jača od onoga što bi prosečan vozač ostvario u namenskoj eksploataciji. I nekada i do 40-50% više od onoga što WLTP deklariše. Samo to sam rekao.
A uopšte nije problem tih 8,5 litara na predjeih samo oko 30 km. To samo za sebe ( kao broj ) ne govori mnogo o osobinama vozila, tim pre jer ima dosta načina da se dodje do te iste potrošnje, a bez da znaš detaljno uslove, džaba ti "cifra". Možeš npr. defanzivno savladati neku visinsku razliku i/ili voziti uz povremea ili češča jača ubrzanja i/ili auto putem povremeno do 140-150 i/ili ..., Možeš "svašta"

Dakle, uslovi su bitni. I u kontekstu njih jedino i treba gledati cifre.
Eto, sada da ti kažem da sam danas "u gradu" sa Jazz-om ostvario prosek potrošnje od 2,3 na nešto preko 5 km ( što je u smislu dužine distance totalno irelevantan uzorak ), tebi to ne znači ništa, jer ti ja mogu reći da sam vozio "ovako" ili "onako"

Ali, klimu svakako nisam palio, jer kada sam ušao u kola parkirana na suncu, u njima je bilo preko 50 stepeni ( termometar mi meri samo do 50, pa ne znam koliko je zaista bilo iznad 50 ) i nisam video smiso da palim klimu za samo par km do moje garaže.
A za onaj crveni demo ZRV, za koji je
@trojanac dao prosek potrošnje na poslednjih oko 3.150 km, evo kakav je taj "crvendać" imao prosek potrošnje na prvih životnih oko 3.700 km ( gde mu je očito bilo "najteže" prvih oko 3.000 km, dok je sa prosekom bio iznad 7 litara, a što znači da se u medjuvremenu ipak malo "spustila lopta" ).