Grčka
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Grčka
Svakako bi se složio sa većinom ljudi ovde. Toroni je skroz OK, bio sam tamo, i stvarno ima i plićaka. Nije da se može daleko šetati, ali ima dovoljno. I naravno, to se čovek treba informisati unapred kakva je plaža. U Toroniju je plaža brutalna, samo što ne ide daleko plićak...
Ali se gospođa nije ni informisala ništa pre puta. Stvarno, krenula s bebom od 8 meseci na takav put, nije očekivala gužvu na Evzoniju, i sad su joj svi drugi krivi. Baš kad ima tako malo dete je trebala ili da bolje planira kako, kuda i kad da putuje.
Treća stvar, neki ljudi su prosto namćori, i to će biti čak i kad odu na letovanje - gde treba da se odmore. Stigla si tamo, OK, izbaci to što imaš iz sistema, i sad malo uživaj.
Ali se gospođa nije ni informisala ništa pre puta. Stvarno, krenula s bebom od 8 meseci na takav put, nije očekivala gužvu na Evzoniju, i sad su joj svi drugi krivi. Baš kad ima tako malo dete je trebala ili da bolje planira kako, kuda i kad da putuje.
Treća stvar, neki ljudi su prosto namćori, i to će biti čak i kad odu na letovanje - gde treba da se odmore. Stigla si tamo, OK, izbaci to što imaš iz sistema, i sad malo uživaj.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Stigao mi je grčki tag juče . Od potvrde prijema prošlog četvrtka do utorka. UPS-om I potpuno besplatno. Sad samo još da ga napunim i u nedelju krećemo.
Veoma sam zadovoljan uslugom firme Egnatia Odos.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Veoma sam zadovoljan uslugom firme Egnatia Odos.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
I ja uplatio Grčku za kraj avgusta, idemo u Pargu, pa ako imate neki konkretan savet slobodno pišite.
Plan je da idemo autom, pa ću morati malo da prekopam da li imam zeleni karton, PP aparat da nađem, i slično. Iskreno se nadam da poslednjeg vikenda u avgustu neće biti u pravcu prema Grkoj nekih nenormalnih gužvi, jer očekujem da se tad većina ljudi vraća zbog 01. septembra.
Plan je da idemo autom, pa ću morati malo da prekopam da li imam zeleni karton, PP aparat da nađem, i slično. Iskreno se nadam da poslednjeg vikenda u avgustu neće biti u pravcu prema Grkoj nekih nenormalnih gužvi, jer očekujem da se tad većina ljudi vraća zbog 01. septembra.
To sa guzvom nema pravila uopste jer ima mnogo ljudi koji ne idu sa skolskom decom ili kojima deca nece poci 01.09. u skolu. Ja sam nekoliko godina isao na letovanje posle 20.08. i bile su guzve na granicama, kolega obicno ide pocetkom septembra i cekao je na granicama, naravno zavisi od doba dana tako da bih ja i u septembru putovao nocu.
Svakako mi je plan da putujem noću, s obzirom da u smeštaj ulazim u nedelju, lagan sam da u subotu odmoran krenem uveče. Ili da dođem negde bliže granici (Niš, Vranje,..) u subotu, pa uveče krenem odatle, videćemo još kako priđe polazak.
Inače, u poslednjih par godina sva putovanja smo planirali u poslednji čas, nismo uslovljeni kada moramo da koristimo godišnji (uglavnom), niti imamo dece pa da se usklađujemo, i baš mi to prija. Ljudi oko nas ne veruju da smo se sad tek odlučili gde i kad idemo, a mnogi su već isplanirali i uplatili pre par meseci ili čak neki i u januaru.

Inače, u poslednjih par godina sva putovanja smo planirali u poslednji čas, nismo uslovljeni kada moramo da koristimo godišnji (uglavnom), niti imamo dece pa da se usklađujemo, i baš mi to prija. Ljudi oko nas ne veruju da smo se sad tek odlučili gde i kad idemo, a mnogi su već isplanirali i uplatili pre par meseci ili čak neki i u januaru.

- aboki
- Pridružio se: 18 Sep 2017, 22:23
- Garaža: Renault Zoe R135, Renault Scenic 2 2.0T
Idi na Niki granicni prelaz. Imas manje km, a nisam cuo da je neko tamo cekao. Drugar sad nocio u Bitolju, pa tuda nastavio za Jonsko.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Ja vala ne bih menjao AP za magistralu sem ako nema izbora.
Dobro je ko moze tako da isplanira u zadnji cas i da krene, to obicno ispadnu najbolje varijante nego ono dugo planiranje, spremanje i sl. , ja obicno mesec-mesec ipo dana ranije nadjem nesto i uplatim.
Dobro je ko moze tako da isplanira u zadnji cas i da krene, to obicno ispadnu najbolje varijante nego ono dugo planiranje, spremanje i sl. , ja obicno mesec-mesec ipo dana ranije nadjem nesto i uplatim.
- aboki
Nedelja 16.07.2023. 10h, ove isto nedelja 14.07. samo 09:30h.OMP napisao:U koje vreme i koji dan je bio kad si cekao toliko?
Vidim da su i u ponedeljak cekali 5h, juce kolega prosao oko 10h za pola sata.
Jbg los i dan i vreme, ajde dan tesko da mozes da biras ali vreme mozes, ja sam prosle godine isao u nedelju ali sam granice prolazio u 3 i 5h ujutro i nisam puno cekao a ove godine po 10ak min ali je bila sreda. Subota, nedelja i ponedeljak vaze za najgore dane za prolazak granica.
- aboki
Ne mogu da se mlatim nocu. Jednom sam se mlatio tako do CG i nazad pre 17 godina i rekao sam da necu vise. Taj prvi dan tamo i ovaj prvi kad se vratim nisam ni za sta.
Godisnji mi nekako krene u subotu i bzvz mi do utorka da ne krecem. Ako je 10 noci, to mu dodje posle petak nazad. Sad sam u četvrtak na Evzoniju cekao 1:15h, obisao sa tagom bar 30 auta koji su cekali na naplatnoj.
Godisnji mi nekako krene u subotu i bzvz mi do utorka da ne krecem. Ako je 10 noci, to mu dodje posle petak nazad. Sad sam u četvrtak na Evzoniju cekao 1:15h, obisao sa tagom bar 30 auta koji su cekali na naplatnoj.