Banke - odabir, utisci...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Banke - odabir, utisci...

Post od pedja »

pedja napisao:Sa obzirom da sam se preselio, te da imam ekspozituru između stana i kancelarije, odlučim da promenim matičnu ekspozituru banke. Ustvari, glavno razlog je jer mi je, do tada, matična bila u Kolarčevoj. Em rade samo jednu smenu, em nema parkinga blizu, em tuda prođem veoma retko, a i tada ne rade

Elem, stigne mi poruka za MasterCard, početkom godine, spremna za podizanje. Odem u ovu drugu ekspozituru i podnesem zahtev da mi sve prebace kod njih, da mi budu matična filijala. Kažu da će trebati do tri meseca, te da moram u Kolarčevu po ovu karticu.

Šta je tu je. Odem, kako znam i umem.

Jul/Avgust stiže poruka za Visu. KOLARČEVA 5
Ma da li me... Razgovori, žalbe, džabe. Jbga, treba vreme da se izvrši zamena. Dva-tri meseca. OK, ali prošlo je ŠEST?!

Idite u tu novu ekspozituru i podnesite zahtev, pa neka oni traže da prebace karticu. Alo bre, jesam već. Gospodine, možda smo napravili propust, ili idite u Kolarčevu, ili tražite ...bla...bla...

Odem ja u Kolarčevu...

Jutros stiže poruka. Vaša Dina kartica je spremna za preuzimanje u KOLARČEVOJ.

DA LI TO NAMERNO RADITE? Da neko realno vodi računa o klijentima, mođda bi mi se svetili za sve prigovore kije im pošaljem :D

Ljubazni glas mi je saopštio da možda nisam podneo zahtev za sve kartice, već možda samo za jednu, koja svakako nije stigla gde treba.

Podneo sam gospođice, zbog toga ste se izvinjavali i govorili da će sve biti u redu sa narednim karticama.

Ne, biće da niste. Idite u ekspozituru i pitajte. Mi ne možemo, iz kol centra, da promenimo adresu, mora iz ekspoziture zahtev. .

Ja NEMAM nameru da idem u ekspozituru, niti da zovem nekoga, zadržite Dinu, ionako ne znam PIN, nikada je nisam koristio.

Nisam rekao da je nabiju tamo gde sunce ne sija, ali sam svakako mislio :D

Otvorila se ekpozitura blizu stana, ali stvarno ne mogu da podnosim zahtev, koji nikada neće biti realizovan. Inteso, Inteso...

TapaT
Za poslednju obnovu kartice sam zbao da pitam gde će stići, odgovor je bio: "Javićemo kada stigne, sada to ne znamo". Pa ko zna?
Koliko sam zahteva pisao, potpisivao i sl, da mi se sve prebaci u matičnu ekspozituru, a oni ne znaju gde će stići...

--

Danas ženi stigla poruka da joj je kartica u ekspozituri kod Hrama. Ne može da se seti da li je ikada ušla tamo...

TapaT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sad je kasno al jesi probao da promenis ekspozituru preko aplikacije? Pisalo se ovde o tome(ako pricamo o intezi) i to je jedini delotvoran nacin da promenis de ti stize kartica.
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Ja sam promenio ekspozituru u Intesa b preko ličnog savetnika.. ne preko app.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Na stranu način promene, interesatno je da kartice šalju kao da nasumično odaberu ekspozituru. Ne samo da su slali u staru matičnu, nego i u neku drugu/treću.

Napisah da je ženi stiglo u ekspozituru u koju ušla nije, ili jeste jednom, možda...

Meni je poslednja kartica stigla gde treba, računam da je to to. Sada mogu da menjam banku :D

TapaT

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Meni je tek debilana da kartice šalju na adresu neke random ekspoziture. Zašto jednostavno ne pošalju pismo sa karticom na kućnu adresu?
Ovde to rade tako da na kućnu adresu pošalju karticu u neutralnom kovertu, pa posle 2-3 dana pošalju koverat sa PINom. Sve to otprilike pola godine pre isteka važnosti aktuelne kartice.
OK sistem, do sada nikad nije bilo problema.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

kragujevac napisao:Meni je tek debilana da kartice šalju na adresu neke random ekspoziture. Zašto jednostavno ne pošalju pismo sa karticom na kućnu adresu?
Ovde to rade tako da na kućnu adresu pošalju karticu u neutralnom kovertu, pa posle 2-3 dana pošalju koverat sa PINom. Sve to otprilike pola godine pre isteka važnosti aktuelne kartice.
OK sistem, do sada nikad nije bilo problema.
Tako su i meni nekad slali, pa onda promenili u nekom momentu na preuzimanje u ekspozituri.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Meni raiff posalje na kucnu adresu. Jednom nisam ni skontao dokle mi vazi kartica dok nova nije stigla u sanduce.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Verovatno ste primetili baner u zaglavlju, ako koristite browser za pristup forumu. UniCredit nam je partner pa moram malo da ih promovišem.

Nisam istraživao ponude drugih banaka ali mi ova kamatna stopa za keš kredit deluje povoljna. Kamatna stopa je fiksna. Tako da kome treba keš kredit, klik na baner.
Posetite www.garaza.rs !
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Meni deluje kamata 11+% (od 11,52 u reklami podrazumeva da može i veća da bude) kao prava mafijaška, ni p od povoljnog u bilo kom smislu.
Nek probaju u svojoj domicilnoj banci, zemlji, da takvu kamatu promovišu...skoro da bi ih pohapsili...
To ne znači da i druge banke ne zaslužuju isti tretman.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ima reprezentativni primer i sve je transparentno. Ne kažem da je ovo zaista povoljno. Ali kad se sagledaju uslovi na tržištu, za keš kredit na 7 godina, uz fiksnu kamatnu stopu, ne znam nudi li ko bolje uslove.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:

Post od pedja »

Keš kredit valjda ne može na 7 godina, već max 71 mesec.

Mlate ljude sa EKS, NKS, osiguranjima. Treba pogledati obračun (reprezentativni primer), i ukupnu cifru na kraju, sa svim davanjima i uporediti.

Mislim da ima i nešto povoljnijih.

TapaT

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

U pravu si, 71 mesec.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Samo to nam je falilo.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

MTS banka povećala, tj. vratila održavanje računa sa 175 na 250 din. mesečno.
Ђенерал Јанковић
Odgovori