Mobile uploads
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Mobile uploads
Xepoj87 napisao:Kako mislis Ferrero pakovanje? Pa svako pakovanje je Ferrero, to je proizvodjac?Kabal napisao:Pa nutela ali ferrero pakovanje, malcice drugaciji ukus, vuce na ferrero cokoladicu ali kroz nutela aromu, jako dobro da sam probao sa supenom kasikom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni pada na pamet reč Bremsstrahlung (kočiono zračenje), doduše to je prilično stručan termin iz oblasti fizike - ne verujem da je poznat široj engleskoj/američkog populaciji. Označava emitovanje X zraka (tj. X fotona), prilikom kočenja elektrona na prepreci. Mala digresija: tako radi većina aparata za proizvodnju X (rendgenskih) zraka. U određenoj meri se ispoljava i kod običnih katodnih cevi za prikaz slike (tu se takođe zaleću elektroni u ekran, doduše manjim brzinama), pa zato i one emituju slabo X zračenje. U poslednjih nekoliko decenija proizvodnje katodnih cevi, u staklo je dodavano olovo, da bi se ovo zračenje još više smanjilo. Stariji ekrani su bili opasniji.ftj napisao: 14 Okt 2024, 21:42 preschool bih pre rekao da je predskolsko mada ne mora da znaci, svakako je interesantno da su kindergarten tako iskopirali u engleski, ne pada mi na pamet sad neka druga rec tako, mozda dopelgenger![]()
Tako je. Ne znam kada se pojavio vrtić i da li je to u sklopu opšte anglo-saksonizacije.blaugrana napisao: 15 Okt 2024, 10:53Obdaniste i zabavisteDukeNS napisao:Kad sam bio mali, u Novom Sadu se isključivo koristila reč "zabavište". Uopšte ne znam kad se to izgubilo i kad je na scenu stupio "vrtić"...?![]()

Ђенерал Јанковић
+1Kornjaca Rade napisao: 15 Okt 2024, 11:37 U Kraljevu se kad sam ja odrastao koristilo jaslice za najmladji uzrast, pa obdaniste za sledeci, pa predskolsko za sledeci![]()

Имам једно потпитање...
Da, ali to je Nutella sa Rocherom, to svakako ima, ali nije drugi krem ili drugo pakovanje Nutelle, pa me zanimalo kakva je to Nutella sa Ferrero pakovanjem, posto je svaka Ferrerocarov2 napisao: 15 Okt 2024, 18:45Xepoj87 napisao:Kako mislis Ferrero pakovanje? Pa svako pakovanje je Ferrero, to je proizvodjac?Kabal napisao:Pa nutela ali ferrero pakovanje, malcice drugaciji ukus, vuce na ferrero cokoladicu ali kroz nutela aromu, jako dobro da sam probao sa supenom kasikom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Ako je ovo, onda ok.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ma ovo iznad koliko sam razumeo i ne postoji. 
Tako da, ja i dalje ne znam šta je uzeo, pretpostavljam da kao što je neko iznad pisao, tegla izgleda (kao veliki) Ferrero Rocher a unutra neki krem.

Tako da, ja i dalje ne znam šta je uzeo, pretpostavljam da kao što je neko iznad pisao, tegla izgleda (kao veliki) Ferrero Rocher a unutra neki krem.

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bas kul izgleda Reno

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To generalno bas zanimljive slike hvatas
Daj malo detalja o ovome?

Daj malo detalja o ovome?
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
718 dizel(iz vw lt kombija), automatik,
199? g.
199? g.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sretoh ga na autoputu kod Batajnice.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Putem jedino preko rusije moze(u teoriji).
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Išao je na jug. Ali ko bi ga znao.
Posetite www.garaza.rs !