Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Pečenjara kod Poštara, sve preporuke.
Nema greške i da ode u Mali Hrast.
Sent from my motorola edge 30 ultra using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bliže je od Bukovika, svakako.
Ja u AR najčešće jedem u Lovačkom raju. Na vr' Bukulje je relativno nov istoimeni fensi restoran, ali su malo varirali sa hranom. U restoranu Aleksandar smo sigurno češće nego u Lovačkom raju, ali je razlog Mille Feuille (milfej) kolač. Nekada im je hrana bila fantastična, posle onako...ne znam kakvi su sada, jedemo kolač(e).
Kada malo razmislim, jeo sam na dosta mesta, bar po jednom, nigde nije bilo loše, makar neki prosek. Izuzimam pekare, koje mogu biti veoma upitne
Ako je na brzinu, PinkPanter ćevabdžinica je na kraćem hodometu od Izvora
A pored je i poslastičarnica Srce, za sladoled.
Edit: Zaboravih na Karađorđev vajat u Orašcu. Vikendom su, oko 13h, izbacivali pogaču ispod sača, pa jagnjetina, teletina, uf...
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ja u AR najčešće jedem u Lovačkom raju. Na vr' Bukulje je relativno nov istoimeni fensi restoran, ali su malo varirali sa hranom. U restoranu Aleksandar smo sigurno češće nego u Lovačkom raju, ali je razlog Mille Feuille (milfej) kolač. Nekada im je hrana bila fantastična, posle onako...ne znam kakvi su sada, jedemo kolač(e).
Kada malo razmislim, jeo sam na dosta mesta, bar po jednom, nigde nije bilo loše, makar neki prosek. Izuzimam pekare, koje mogu biti veoma upitne
Ako je na brzinu, PinkPanter ćevabdžinica je na kraćem hodometu od Izvora

Edit: Zaboravih na Karađorđev vajat u Orašcu. Vikendom su, oko 13h, izbacivali pogaču ispod sača, pa jagnjetina, teletina, uf...
Kako stoji kod tebe ona vinarija, Tarpoš?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- pedja
- član 001
Jedno od onih mesta "trebali bismo da odemo", a nikako.
Dva puta smo se setili, kada smo bili u kraju, pa smo pozvali. Jednom su bili skroz zatvoreni, zbog svadbe. rugom prilikom je isto bio neki događaj, ali je moglo da se dođe. Međutim, upozorili su nas na mogućnost da usluga može biti sporija.
Dva puta smo se setili, kada smo bili u kraju, pa smo pozvali. Jednom su bili skroz zatvoreni, zbog svadbe. rugom prilikom je isto bio neki događaj, ali je moglo da se dođe. Međutim, upozorili su nas na mogućnost da usluga može biti sporija.
Nismo davno bili, ali jesmo nekoliko puta, svaki put prelepo. Ne znam da li dalje može da se kupi dobro vino po baš konkurentnim cenama.
Nidžo jesi bio u vinariji Eden pa da napraviš poređenje? Ja sam bio u Edenu a u Tarpošu nisam.
Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
U Tarpošu je fin ambijent.
Ako hoćete vrhunska vina iz tog kraja pravac vinarija Savić u Lipovcu (Topola). Slobodno se može reći svetski vrh, bez preterivanja (dupla zlata, srebrne i bronzane medalje na svetskim prvenstvima). U pitanju je prva berba iz 2021 god šardonea, tamjanike, merloa i prokupca. Šardone je uzeo na prvom međunarodnom takmičenju duplo zlato..
Na žalost još nisu razvili deo oko ugostiteljstva i ostalog pratećeg biznisa..
Možda bih mogao da napravim neku organizaciju posete i degustacije, ako ima više zainteresovanih. Tehnolog Nikola je odličan lik, ujedno jedan od najpriznatijih naših stručnjaka van granica Srbije.
Probajte njihova vina npr u restoranu Faro, koji je moja prva prepruka na Vračaru (Vojvode Dragomira)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako hoćete vrhunska vina iz tog kraja pravac vinarija Savić u Lipovcu (Topola). Slobodno se može reći svetski vrh, bez preterivanja (dupla zlata, srebrne i bronzane medalje na svetskim prvenstvima). U pitanju je prva berba iz 2021 god šardonea, tamjanike, merloa i prokupca. Šardone je uzeo na prvom međunarodnom takmičenju duplo zlato..
Na žalost još nisu razvili deo oko ugostiteljstva i ostalog pratećeg biznisa..
Možda bih mogao da napravim neku organizaciju posete i degustacije, ako ima više zainteresovanih. Tehnolog Nikola je odličan lik, ujedno jedan od najpriznatijih naših stručnjaka van granica Srbije.
Probajte njihova vina npr u restoranu Faro, koji je moja prva prepruka na Vračaru (Vojvode Dragomira)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Faro drži gari koji je Novom Sadu vlasnik Projekta 72 i Fish and zelenisha…
Cool, nećemo tamo ondak.
Zbog cega?
Hvala wicker skipper pedja
Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
- pedja
- član 001
Javi kako je bilo na prasetini 
TT

TT
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
Da li je to isti vlasnik kao i za Veliki u Pašićevoj?DukeNS napisao: 08 Nov 2024, 23:25 Faro drži gari koji je Novom Sadu vlasnik Projekta 72 i Fish and zelenisha…
Faro je odličan restoran i za tu kategoriju mesta su cene sasvim OK. Imaju i odličnu vinsku kartu sa dosta domaćih vina manjih proizvodjaca