Prednja zaštita - Front Bumper

ICE, GPS, handsfree, chip, parking senzori, auto-grafika, zatamnjena stakla, tuning/styling i ostalo
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Prednja zaštita - Front Bumper

Post od pedja »

Još gore je kada ne znaš ko je.

TT

Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Aktivira se kamera od udarca, ali ne uvek kada idu polako da guraju auto (a još kuku kad ima milina). I kada se ne aktivira ne znaš. A imaš i kada imaš snimak ali ne priznaju, ludilo mozga sa narodom.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Kamera radi posao uglavnom, ali je problem sto mora da snima konstantno, to zahteva posebno napajanje, dosta memorije, poziciju izd izd...

Al resicu to kad tad
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Prednja zaštita - Front Bumper

Post od noob »

Isto ovako zagrade kod mene garažu stambene zgrade, ogromnim slovima obeleženo Garaža, prilaz vidi se lepo, zatvore 20 vozila u zgradi. Svi staju na minut (ljudi nisu svesni da samo jedan ne staje nego svi koji dođu u taj kraj u Vero, DM, Lili, Wint itd, popularno, priđe odmah Vero i ima parking besplatan sat vremena 10m od garaže al teško tamo ući), znaću non stop ima da stane neko na minut i to nije minut nego 12 sati preko dana traje minut. Samo čekam kada će da leti cveće sa terasa, ja imam strpljenje pa ostavim kola i zagradim ga, posle nema izlaska dok ne siđem da pomerim pa neka čeka. Ovaj je super prošao sa guranjem.

https://www.instagram.com/reel/DCmTNZfN ... RhYzVwbTcy
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Zaboravite na te fore dajte mi snimak, neko me cuknuo na parkingu. Niko vam nece dati snimak, tj dace na zahtev policije i to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
noob
Reactions:

Post od noob »

Govorimo kameri iz našeg vozila, a ne snimku sa okolnih zgrada.
Odgovori