Još gore je kada ne znaš ko je.
TT
Prednja zaštita - Front Bumper
Re: Prednja zaštita - Front Bumper
Aktivira se kamera od udarca, ali ne uvek kada idu polako da guraju auto (a još kuku kad ima milina). I kada se ne aktivira ne znaš. A imaš i kada imaš snimak ali ne priznaju, ludilo mozga sa narodom.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kamera radi posao uglavnom, ali je problem sto mora da snima konstantno, to zahteva posebno napajanje, dosta memorije, poziciju izd izd...
Al resicu to kad tad
Al resicu to kad tad
Prednja zaštita - Front Bumper
Isto ovako zagrade kod mene garažu stambene zgrade, ogromnim slovima obeleženo Garaža, prilaz vidi se lepo, zatvore 20 vozila u zgradi. Svi staju na minut (ljudi nisu svesni da samo jedan ne staje nego svi koji dođu u taj kraj u Vero, DM, Lili, Wint itd, popularno, priđe odmah Vero i ima parking besplatan sat vremena 10m od garaže al teško tamo ući), znaću non stop ima da stane neko na minut i to nije minut nego 12 sati preko dana traje minut. Samo čekam kada će da leti cveće sa terasa, ja imam strpljenje pa ostavim kola i zagradim ga, posle nema izlaska dok ne siđem da pomerim pa neka čeka. Ovaj je super prošao sa guranjem.
https://www.instagram.com/reel/DCmTNZfN ... RhYzVwbTcy
https://www.instagram.com/reel/DCmTNZfN ... RhYzVwbTcy
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zaboravite na te fore dajte mi snimak, neko me cuknuo na parkingu. Niko vam nece dati snimak, tj dace na zahtev policije i to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Govorimo kameri iz našeg vozila, a ne snimku sa okolnih zgrada.