https://youtube.com/shorts/UUI3ayt4bng? ... L0Mxjg-ytM
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ako se dobro secam slika bicikala koje si kacio, problem cete resiti promenom sedista. Ono sto vi imate je najgora moguca opcija za telo, narocito na dugim voznjama. To sto je sediste mekano pod prstima ne znaci da je najudobnija (i najzdravija) opcija.123456 napisao: Najveći problem bude sedenje. Noge malo popuste pri kraju, ali vec sutra su komotno spremne za drugu turu. Ovo do mora bi razdelili na 3 dana.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Slikaj ga sa strane, i par slika detalja, bas da pogledam.Gazu napisao: 27 Nov 2024, 07:53 Danas ću biti u gužvi, probaću da ga slikam na brzinu u prolazu. Mislim da je to slovenački stari Rogov bajs iz SFRJ.
A u međuvremenu, ovo me na njemu muči.
- pakne kočnica su mu izgleda loše, čim malo zarosi, jako slabo koči.
- verovatno treba zameniti sajlu prednje kočnice, i tu ima te loše nove pakne, ali koči slabije nego zadnja.
- ručice kočnica su neke nove škart. Ručica prednje kočnice se slomila od samo jednog pada bicikla.
Ostalo je u suštini OK, tj. jedina preostala stvar koja mu fali je estetika. Trebao bi u nekom periodu da ga malo izglancam: da probam da mu skinem rđu s felni, i ima nešto rđe na kormanu. Ostalo - izgrebana farba na ramu me ne tangira.
Glavni razlog zašto sam krenuo da mislim o novom bajsu su kočnice. Da to sad rešavam, daću pare kao za četvrtinu novog bajsa minimum. Mada bi mi malo bilo žao i od ovog bajsa da odustanem. Već sam mu stavio skroz nove unutrašnje i spoljašnje gume recimo, stare su bile katastrofa.