Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moj frizer je skoro poskupeo i sad je 10 eur, bio je 5 pre 8 godina. Sigurno da ih ima i za 20-30 al eto u proseku je minimum duplo jeftiniji nego u amsterdamu.Prices vary across different salons, but the average range for a quality haircut in Amsterdam is between €30 and €60. Many salons offer great value for money with additional services like beard trimming and styling advice.
I opet, kad se dođe do svega što nisu ruke: vozićeš tamo bolja kola, nosićeš bolji telefon, bićeš bolje obučen, ići ćeš na kvalitetnije letovanje... Sve to potpada pod standard, a to dolazi sa većim primanjima.BlackAndWhite napisao: 30 Dec 2024, 15:25 Ono što definitivno jeste, a tiče se primanja, ako niste specijalisti u nekoj struci, uzmi radi ovde toliki broj sati i životni standard neće biti različit.
Ne veruj svemu sto procitas na internetuftj napisao: 30 Dec 2024, 21:20 Naleteh na ovo na drugom forumu
https://www.bruhn.nl/knowledge/best-hai ... g%20advice
Moj frizer je skoro poskupeo i sad je 10 eur, bio je 5 pre 8 godina. Sigurno da ih ima i za 20-30 al eto u proseku je minimum duplo jeftiniji nego u amsterdamu.Prices vary across different salons, but the average range for a quality haircut in Amsterdam is between €30 and €60. Many salons offer great value for money with additional services like beard trimming and styling advice.
U četvrtak sam imao dulepacovski momenat...
Zbog čega onda iznad piše da ti je frizer postao jeftiniji u Holandiji?ljuba napisao:Ne veruj svemu sto procitas na internetuftj napisao: 30 Dec 2024, 21:20 Naleteh na ovo na drugom forumu
https://www.bruhn.nl/knowledge/best-hai ... g%20advice
Moj frizer je skoro poskupeo i sad je 10 eur, bio je 5 pre 8 godina. Sigurno da ih ima i za 20-30 al eto u proseku je minimum duplo jeftiniji nego u amsterdamu.Prices vary across different salons, but the average range for a quality haircut in Amsterdam is between €30 and €60. Many salons offer great value for money with additional services like beard trimming and styling advice.Ja sam se decenijama sisao u Beogradu jel mi je lakse da objasnim sta hocu, osecam se prijatnije i zbog cene. Zadnjih par godina striktno u Amsterdamu. UBeogradu je cena sa 4eur pre korono otisla na 10 eur a u Amsterdamu je ostala 15 eur. Skuplje ali meni zanemarljivo. A kvalitet duplo bolji.