Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).
Ja šišam svog oca od 2012. kad sam uzeo mašinicu od para koje sam uštedeo. Ništa bolje ga nije šišao ni frizer, a ošišam ga za 10 minuta plafon. Sebe ne mogu lepo da ošišam jer mi je mnogo nezgodno što zbog položaja ruke i treba mi doata vremena i prelazi pozadi nisu kako bih voleo.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel to kod Perice?Saša napisao:Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).
Sent from my iPhone using Tapatalk
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Secam se kad mi u srednjoj skoli bilo skupo 200din pa sam poceo sam da se sisam od tada 

Being second is to be the first of the ones who loose...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne, “Mile” se zove salon (na Novom Naselju, Bate Brkića) a šiša Jovan (Mile mu je bio otac pa ostao i naziv takav).shandu90 napisao: Jel to kod Perice?
Zavisi od salona i frizure. Šišanje traje 15 minuta, uvek neko čeka ispred. Štancuju ko na pokretnoj traci. Uzme 3-4 iljade na sat kad ima posla, za 800 din po mušteriji.
Ima praznog hoda, ali nije to kinta sa kojom ne može da se preživi, bez problema mogu po stolici da uzmu 100e lagano, po smeni.
Ima praznog hoda, ali nije to kinta sa kojom ne može da se preživi, bez problema mogu po stolici da uzmu 100e lagano, po smeni.
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Što bi rekao @Heinz
Mafija
Послато са M2101K9G помоћу Тапатока
Mafija
Poslednja izmena od Blackshadow u 31 Dec 2024, 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Baleaž 9.000. Za vas i mene — to je šatiranje.
Nisam primetio da brice blokiraju grad, uzimaju subvencije, ograničavaju broj salona i stolica, imaju iste cene, neće da šišaju, ne otvaraju salone kad pada kiša...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
300€/danHeinz napisao:Nisam primetio da brice blokiraju grad, uzimaju subvencije, ograničavaju broj salona i stolica, imaju iste cene, neće da šišaju, ne otvaraju salone kad pada kiša...

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Nisu se bunili ni kad su im uveli kase.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kod Perice sam dedu vozio godinama, Bosančeros na m³shandu90 napisao: 31 Dec 2024, 14:20Jel to kod Perice?Saša napisao:Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).

Ja šišanje ne plaćam već 10 godina, odnosno koliko poznajem suprugu - frizerku

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ne znam zašto je ljudima problem da promene frizera 
Jedna od stavki koja me ne dotiče previše: frizura.
Šišam se manje-više jednom mesečno, između toga utrošim nula minuta vremena na kosu, ako izuzmemo pranje i "ručno" nameštanje prilikom umivanja. Eventualno ako ujutro izbije neki zvrk, pa dok se ne utaba...
TT

Jedna od stavki koja me ne dotiče previše: frizura.
Šišam se manje-više jednom mesečno, između toga utrošim nula minuta vremena na kosu, ako izuzmemo pranje i "ručno" nameštanje prilikom umivanja. Eventualno ako ujutro izbije neki zvrk, pa dok se ne utaba...

TT