Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Saša »

Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ja šišam svog oca od 2012. kad sam uzeo mašinicu od para koje sam uštedeo. Ništa bolje ga nije šišao ni frizer, a ošišam ga za 10 minuta plafon. Sebe ne mogu lepo da ošišam jer mi je mnogo nezgodno što zbog položaja ruke i treba mi doata vremena i prelazi pozadi nisu kako bih voleo.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Saša napisao:Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).
Jel to kod Perice?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Secam se kad mi u srednjoj skoli bilo skupo 200din pa sam poceo sam da se sisam od tada :kezo:
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

shandu90 napisao: Jel to kod Perice?
Ne, “Mile” se zove salon (na Novom Naselju, Bate Brkića) a šiša Jovan (Mile mu je bio otac pa ostao i naziv takav).
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Zavisi od salona i frizure. Šišanje traje 15 minuta, uvek neko čeka ispred. Štancuju ko na pokretnoj traci. Uzme 3-4 iljade na sat kad ima posla, za 800 din po mušteriji.

Ima praznog hoda, ali nije to kinta sa kojom ne može da se preživi, bez problema mogu po stolici da uzmu 100e lagano, po smeni.
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

Što bi rekao @Heinz
Mafija

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Poslednja izmena od Blackshadow u 31 Dec 2024, 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
motorista
Reactions:
Pridružio se: 09 Avg 2020, 18:11

Post od motorista »

Baleaž 9.000. Za vas i mene — to je šatiranje.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nisam primetio da brice blokiraju grad, uzimaju subvencije, ograničavaju broj salona i stolica, imaju iste cene, neće da šišaju, ne otvaraju salone kad pada kiša...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

Heinz napisao:Nisam primetio da brice blokiraju grad, uzimaju subvencije, ograničavaju broj salona i stolica, imaju iste cene, neće da šišaju, ne otvaraju salone kad pada kiša...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
300€/dan Slika

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Nisu se bunili ni kad su im uveli kase.

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

shandu90 napisao: 31 Dec 2024, 14:20
Saša napisao:Kod mog brice šišanje je već duže vreme 1.000 din. Inače, šišam se samo kod njega (odnosno počeo sam kod njegovog pokojnog oca od 1993). i platio bih koliko god traži, šta ću. Mislim da sam se za sve te godine samo jednom ošišao na drugom mestu. Moj sin se šiša kod ženine frizerke koja radi i žene i muškarce i mislim da je 850 din kod nje. To je što je, platiš i ćao. Plus kada čujem koliko žena i ćerka plaćaju svoja šišanja, farbanja i ostale žensko-frizerske usluge - ovo izađe ultra-jeftino (iako nije jeftino za naše prilike, naravno).
Jel to kod Perice?

Kod Perice sam dedu vozio godinama, Bosančeros na m³ :kezo: ja sam se godinama šišao kod Djine, ona je 100m vazdušnon linijom od njega prema gradu.

Ja šišanje ne plaćam već 10 godina, odnosno koliko poznajem suprugu - frizerku :D pre nje sam promenio samo 2 frizera u životu, i to sam jednog promenio samo zato što se odselio za Kanadu. Ne znam kako ljudi mogu da "šaraju" sa frizerima, meni nije svejedno ko će me ošišati.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja ne znam zašto je ljudima problem da promene frizera :D

Jedna od stavki koja me ne dotiče previše: frizura.

Šišam se manje-više jednom mesečno, između toga utrošim nula minuta vremena na kosu, ako izuzmemo pranje i "ručno" nameštanje prilikom umivanja. Eventualno ako ujutro izbije neki zvrk, pa dok se ne utaba... :D

TT

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ne menjam zato što me ošiša uvek isto i ne moram ništa da mu govorim kako da radi.
Odgovori