Hvala društvo!
Kupio danas i neki Abus lanac, da ne dobije bajs lako noge. Valjda je dobar, hteo da uzimam neki pretežak, al šta znam... Kad sam lanac kupovao, nisam mislio da ću od vas skontati da je ovaj bajs toliko vredan čuvanja. Ali super! No, ovaj sam kupio, BRAVA-ABUS LANAC 4804/75.
https://www.capriolo.com/dodatna-oprema ... 80475-lime
Posle sam skontao da je najbolji U lock. Jedino što je onaj kojim rog zaključavam baš bezveze onaj - od pletene žice. Njime baš ne bi valjalo ovaj nov da zaključavam.
Da, kad podelim sliku direktno kroz Tapatalk, šta god uradio, on je nekako urniše. Evo ta ista slika, samo okačena na Flickr-u.
Ništa Bax, ostaje mi onda i Rog tu u zgradi.
OMP napisao: 16 Dec 2024, 14:46
ma dok ne pocne da se cuje na prvom paljenju nema potrebe, samo redovna zamena ulja
Biće i boljih slika, mogao bi sutra malo da ga provozam, pa okačim koju fotku u lepšem ambijentu.
Za rogove mi zapravo nije skroz jasno, jel je njihova poenta da mogu bolje da se nagnem unapred zbog vetra? Onda bi definitivno trebao da ih podesim više na napred, ovo je previše na gore. Koju god ulogu da imaju, ovako im ne vidim nikakvu svrhu.
Bax napisao: 16 Dec 2024, 15:10
Prava Astra G medju bajsevima

I hvala i za ove dodatne informacije. Da znam šta imam, pa da ga dobro čuvam. I od krađe, i od majstora.
Za sad nemam zamerke na to kako je bajs podešem, sem za rogove. Moguće da korman neću ni menjati, a isto i za sic, osim ako bi baš u dužim vožnjama video da bi mi bilo dobro tako nešto da sredim. Kod mačijih očiju mi više ide na živac što napred ima dva, a nazad jedno - jbt, koja nedoslednost.

Il po dva, ili po jedno, ni po nijedno.
I vidim da ću imati ja još koje pitanje u vezi s njim, al to ću ostaviti za sutra ipak, pa da mogu i da uslikam lepo šta me zanima.