Biciklizam

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Biciklizam

Post od trojanac »

Auh. Gadno. Dragi mi je da si dobro. Najgore su te iznenadne situacije gde ni nemaš neku mogućnost reakcije.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Samo da si dobro .

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Nemam "goriva" za do NS i nazad, ali ispratiću ih donekle.

Slika
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Bravo :doubleup:
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

Bravo za sve učesnike !!!
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Svaka čast!
Imam neki osećaj da će ovo ispasti bolje od 5. oktobra, kada sam sa svojih 18 god naivno verovao u prave promene.

Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Tu je bitno samo da neko od ovih krndelja ne preotme proteste.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

grujicd napisao: 31 Jan 2025, 09:41 Nemam "goriva" za do NS i nazad, ali ispratiću ih donekle.
Slika

Moram da kažem da si me izuzetno prijatno iznenadio kada sam te video u koloni i hvala što si svratio da se javiš. Imam i sliku da postavim, ali prvo da mi daš dozvolu :D
pedalaš
Reactions:
Pridružio se: 02 Okt 2023, 14:01

Post od pedalaš »

123456 napisao: 31 Jan 2025, 10:22 Svaka čast!
Imam neki osećaj da će ovo ispasti bolje od 5. oktobra, kada sam sa svojih 18 god naivno verovao u prave promene.

Voleo bih da si u pravu, ali, jako sam skeptičan, jer bi u ovom slučaju gubitak vlasti značio ne samo gubitak već realizovane i one buduće protipravne imovinske koristi, već i masovnu robiju za dobar deo njih za ono što je do sada opljačkano. Suviše su tu veliki ulozi ovaj put za njih. I boriće se oni i rukama i nogama da ne izgube vlast, slobodu i pokradeno.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

ivancho napisao: 31 Jan 2025, 12:00 Moram da kažem da si me izuzetno prijatno iznenadio kada sam te video u koloni i hvala što si svratio da se javiš. Imam i sliku da postavim, ali prvo da mi daš dozvolu :D
Naravno, kači :)

Eto s tobom sam progovorio, i kad je jednan deda u centru Zemuna viknuo "Gle, i ovaj je student!" njemu sam odgovorio "Podrška!" :) I to je to. Ipak je ovo bila aktivnost za studente, bilo je tu i tamo nas starijih, čak i nekoliko 60+ ali vidiš da su ozbiljni biciklisti. Bilo je i par devojaka na rolerima, ne znam da li su ceo put vozile, ali bar do Batajnice sam ih viđao. Ja sam išao do Inđije, i tu je žena došla po mene kolima.

Presporo se vozilo, prosek je bio 10-12kmh, a vrlo često se išlo ispod toga. Tako da sam se za tih 40km potrošio kao da sam vozio 20km, ali su zato ruke i zadnjica kao da sam vozio 60-70km. Ali lep doživljaj, dosta pozitivne energije kad se prolazi kroz naseljena mesta i ljudi pozdravljaju.
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Slika

Svaka čast!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

I tako, stigoše biciklisti danas iz BG-a za Novi Sad. Mi u NS-u smo imali smo vožnju od kampusa, do Varadinskog mosta, pa odatle do glavne pošte, kroz Jevrejsku, pa do raskrsnice kod železničke stanice, i tu smo ih dočekali. Jako mi simpatično, sa biciklistima stigao dečak od 5 godina, vozio se s njima skroz od Beograda. Kad su stigli do nas, mališa je bio na početku kolone! (Neki drugi su stigli pre njega, ali glavna masa je bila iza dečaka.) Drago mi i što je nekoliko mojih đaka iz Novog Sada išlo vozom za Beograd, poneli bajseve, pa su onda sa njima odande išli za Novi Sad.

A baš mi je lepo i da vidim koliko nas ima forumaša upletenih u ovu priču na koji god način.😊

U svemu tome video i @Uninuni-a, tj. on primetio mene.😁 Bio je redar večeras, a ja ga ne bi prepoznao u full biciklističkoj opremi.😄

@Uninuni, može da kačim selfi?😀
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Gazu napisao:I tako, stigoše biciklisti danas iz BG-a za Novi Sad. Mi u NS-u smo imali smo vožnju od kampusa, do Varadinskog mosta, pa odatle do glavne pošte, kroz Jevrejsku, pa do raskrsnice kod železničke stanice, i tu smo ih dočekali. Jako mi simpatično, sa biciklistima stigao dečak od 5 godina, vozio se s njima skroz od Beograda. Kad su stigli do nas, mališa je bio na početku kolone! (Neki drugi su stigli pre njega, ali glavna masa je bila iza dečaka.) Drago mi i što je nekoliko mojih đaka iz Novog Sada išlo vozom za Beograd, poneli bajseve, pa su onda sa njima odande išli za Novi Sad.

A baš mi je lepo i da vidim koliko nas ima forumaša upletenih u ovu priču na koji god način.Slika

U svemu tome video i [mention]Uninuni[/mention]-a, tj. on primetio mene.Slika Bio je redar večeras, a ja ga ne bi prepoznao u full biciklističkoj opremi.Slika

[mention]Uninuni[/mention], može da kačim selfi?Slika
Ma kaci kako da ne :)

Izvini bio i juce redar i pomagao nocas oko mosta pa ne stigoh do Garaze stici. Drago mi je da sam te vidio ... i to na biciklu Slika

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Verujem. Juče je bilo baš brdo aktivnosti i ovako za ljude, a tek redarima... A skoro sve vreme nije bilo ni neta na raskrsnici kod Mosta slobode, čak i za pozive zeznuto.

No, evo nas dvojice kako pumpamo!😄 (Slika je linkovana, pa sa Flickra može da se skine i original.)

Slika
Odgovori