Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od markoue »

zdushan napisao: 16 Mar 2025, 18:46 Juče smo se pri odlasku na protest (zeninim Yarisom) parkirali iznad Steca, pa peske pasarelom preko AP do centra...
Parkirao sam na ovoj adresi, tačno iza ove Skode na slici. Bas je bila frka za parking, kola svuda.. Na ogradi trenutno stoji homemade znak za zabranjeno parkiranje, sa tekstom "postoje bolja mesta za vas auto, verujte". Jeste red flag, ali baš i nije bilo izbora. Racunam da sam s obzirom na okolnosti ok..
Elem, slomljen retrovizor opušteno..
Sve mi se cini da ce im neko baciti par staklenih flaša sa crvenom bojom po fasadi i ogradi...
Djubrad koja misle da je i ulica njihova
Slika

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imao slicnu situaciju.
Kako dolazim sa Mirijeva, parkirao u Preradovicevu (Ulica tik uz Spomen-Park Oslobodiocima Beograda) u zoni.
Problem je sto je tu sada neko gradiliste, pa su oni postavili one drvene barijere na par mesta u zoni (1 mesto pre ulaska na gradiliste i 1 mesto posle).
Napominjem da je uredno iscrtano mesto u zoni 3.
Ja pomerio drvenu prepreku, parkirao na mesto pre ulaska u gradilste i vratio je na mesto ispred.
Kad sam dosao do auta, ford fokus mi se pribio na 3 cm od auta (pretpostavljam auto sa gradilista, tako mi deluje zbog stanja auta).
Da je radni dan, ne bih to nikad uradio (iako nije po zakonu da zauzimaju parking mesta), ali je neverovatno kakvi smo ljudi.
Gradiliste nije radilo taj dan.
Jedva sam isparkirao auto.

BTW bio u Kralja Milana kad je udario zvucni top, bas je bilo zeznuto.
Opsti utisak je da su ljudi u panici napustali Bulevar i ulice okolo.
EDIT: Tacno na mestu gde je ovaj punto je bio parkiran moj pezo. Cak sam malo otisao unazad, da ne bih smetao.
Slika
Сад му није ништа...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Milos napisao: 17 Mar 2025, 09:30

:)
Nemojte ovo da podržavate, ovo je gore ponašanje nego sns :smajli onog klovna:
BigMazzy
Reactions:
Pridružio se: 03 Feb 2019, 10:10

Post od BigMazzy »

Jedini način da dooobro razmisle dal će sledeći put da se odazovu pozivu SNS bratije.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Šta je sledeće ako se ipak odazove ? Da ih ubijamo po ulicama kao u Siriji zadnjih desetak dana ?
Pa i ovo ovako u čoporu su kurvina posla, ravno sekti.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Isto kao Ćacilend vrv.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Heineken napisao:Šta je sledeće ako se ipak odazove ? Da ih ubijamo po ulicama kao u Siriji zadnjih desetak dana ?
Pa i ovo ovako u čoporu su kurvina posla, ravno sekti.
Trebali su da ih dočekaju kao studente, u suštini oni i jesu bili studenti.

Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Ja se slažem da ovim ljudima na koji god način treba dati do znanja da su šljam i ološ. Ne da oni misle da mogu da idu, da prave pizdarije, drkaju ljude, a u njihovoj sredini im niko ne kaže šta misli. Neka im barem kažu šta misle, i da pokažu! Dobro, dobio je i jedno jaje u glavu, neće mu ništa biti od toga. Lakše će to jaje oprati nego obraz.

Jer baš i u svojoj sredini vidim kako često nećemo da kažemo nekome u oči da radi sranje. I kad vidim to tako i u grupi od nas 15, i niko mu otvoreno ne kaže da ne s*re, to mi je strašno pogrešno. Svi smo fini i kulturni. I onda na kraju kažem samo ja, a poneko od ostalih mi samo jedan na jedan kaže da sam u pravu. Jbt, ljudi...

Ne volim ja konfrontaciju, naravno, ali ne mogu da gledam da jedna osoba nešto govori desetorici, i znam da šta drugi o tome misle, ali mu niko ništa ne kaže, i malo samo troluju. Ko mu je*be mater, neka zna da mi znamo da se on ponaša kao ološ!

-------
Ljudi, i na temu parkinga ispred kuća. Ovo prekjuče je vanredna situacija, i jasno da je debil kome god je juče smetao parkiran auto. I naravno, pravno, sve ispred dvorišta nije tvoje. Ali zar nemate ipak osećaj da u nekim situacijama nije OK parkirati se ispred nečijeg dvorišta? Mislim da je tako neki gledište u ređe naseljenim predgrađima, gde ljudi imaju i veća dvorišta...

Kod mene kad su dolazili ljudi, svi su se kod nas u dvorište parkirali, ili eventualno ispred našeg dvorišta samo, ali ne ispred komšijinog, barem ne bez da ga pitamo.

Gledište mi je da ljudi hoće prostor ispred svog dvorišta ipak kako tako da urede. Neko ima samo jendek, neko sadi lale, neko živu ogradu...

Ne znam samo gde bih povukao liniju, gde mi je OK da ispred nečijeg dvorišta stanem, ali znam da mi ta linija negde postoji.

Ali da dodam, da ne bude to nejasno. Prezirem prisvajanje svog mesta na zajedničkom parkingu ili na ulici, ili ispred recimo zajedničkog dvorišta dvorišnog stana.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Evo ispred moje kuće konstantno parkiraju, u pitanju je možda nekih 2 ara travnate površine. Za sada je tu dvoje automobila iz obližnje fabrike koji nemaju mesta za parkiranje u toj ulici gde je fabrika. Nikad nikome nismo zamerili čak i kad zauzmu ono mesto koje smatram svojim. Mada mesto u kom živim je takvo da mogu auto da ostavim i kod bilo kog komšije, ima praznog mesta koliko voliš i niko neće nikom zameriti.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Možda su Vojvođani, i generalno severnjaci, teritorijalniji po pitanju parkiranja ispred svog dvorišta.

Ovo me sad baš zanima šta nam generalno ljudi na forumu misle da to da im se neko drugi parkira ispred dvorišta.

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Fora je da imas kucu pri kraju sela tj. nezanimljiv deo Kod mene u Petrovcu ima mali jarak, to nam je stek da pecemo pragnje Drugar iz Rumenke ima problema sa ‘gostima’ za Petrovdan, jer zivi preko puta kafica gde je glavna zurka. Oni su dodjosi pa opet ne vole kad im neko parkira.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Ja nemam problem da neko parkira ako nije stalno da unistava travnjak :D Mada imam problem vec par godina da komsije i njihovi gosti vole da parkiraju kod mene iako ima prostora kod njih. Ni to ne bi bio toliki problem da ne vole da parkiraju ispred kapije iako imam i namesten parking pored kapije. Mada nije ni to problem toliko koliko komentari sta meni smeta :kezo: Pa smeta kad ja treba idem svojim autom :loool:
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

YUgisa napisao:Ni to ne bi bio toliki problem da ne vole da parkiraju ispred kapije iako imam i namesten parking pored kapije. Mada nije ni to problem toliko koliko komentari sta meni smeta :kezo: Pa smeta kad ja treba idem svojim autom :loool:
Au, da, kako je moj ćale sad proletos i letos razjurivao majstore što su radili na zgradi koja se zidala i sad već završava prekoputa. ŠKK imaš da se parkiraš nekome pred kapiju.

Ne računam zaustavljanje, pa da si tako u autu na kratko, al baš trebaš biti drski Indijanac da tako nekome blokiraš ulaz ili izlaz, a da bi bio kod nekog u gostima.

Pa isto i za majstore. Sad ja da hoću da izađem iz dvorišta, pa treba da sviram ili vičem ispred gradilišta čiji je auto. I zbog toga, bolje ga oterati čim je stao, a još bolje fizički postaviti nešto ispred kapije da ne mogu ljudi da ti tu zastanu.

Korisnikov avatar
YUgisa
Reactions:
Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
Kontakt:

Post od YUgisa »

Podsetila me prica na ovo, kad je zena krenula da se objasnjava sto nisam 150cm auta progurao kroz 120cm i sto sam tako nervozan, cekam je samo 5-10min... Nisam hteo da se raspravljam da ako njoj vreme toliko nije bitno sto nije svoje vreme potrosila u trazenju redovnog parkinga, niti da ne cekam toliko svoju devojku, a ne nasumicne zene :mrgreen:
Being second is to be the first of the ones who loose...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori