Imao slicnu situaciju.zdushan napisao: 16 Mar 2025, 18:46 Juče smo se pri odlasku na protest (zeninim Yarisom) parkirali iznad Steca, pa peske pasarelom preko AP do centra...
Parkirao sam na ovoj adresi, tačno iza ove Skode na slici. Bas je bila frka za parking, kola svuda.. Na ogradi trenutno stoji homemade znak za zabranjeno parkiranje, sa tekstom "postoje bolja mesta za vas auto, verujte". Jeste red flag, ali baš i nije bilo izbora. Racunam da sam s obzirom na okolnosti ok..
Elem, slomljen retrovizor opušteno..
Sve mi se cini da ce im neko baciti par staklenih flaša sa crvenom bojom po fasadi i ogradi...
Djubrad koja misle da je i ulica njihova
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako dolazim sa Mirijeva, parkirao u Preradovicevu (Ulica tik uz Spomen-Park Oslobodiocima Beograda) u zoni.
Problem je sto je tu sada neko gradiliste, pa su oni postavili one drvene barijere na par mesta u zoni (1 mesto pre ulaska na gradiliste i 1 mesto posle).
Napominjem da je uredno iscrtano mesto u zoni 3.
Ja pomerio drvenu prepreku, parkirao na mesto pre ulaska u gradilste i vratio je na mesto ispred.
Kad sam dosao do auta, ford fokus mi se pribio na 3 cm od auta (pretpostavljam auto sa gradilista, tako mi deluje zbog stanja auta).
Da je radni dan, ne bih to nikad uradio (iako nije po zakonu da zauzimaju parking mesta), ali je neverovatno kakvi smo ljudi.
Gradiliste nije radilo taj dan.
Jedva sam isparkirao auto.
BTW bio u Kralja Milana kad je udario zvucni top, bas je bilo zeznuto.
Opsti utisak je da su ljudi u panici napustali Bulevar i ulice okolo.
EDIT: Tacno na mestu gde je ovaj punto je bio parkiran moj pezo. Cak sam malo otisao unazad, da ne bih smetao.