Neka im je srećan put.
Hvala tebi što si se iscimao.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
+1k i od mene.Darko napisao: 03 Apr 2025, 07:48 Red za pljeskavice je bio nestvaran.
Nije bilo sanse da cekam to pa sam i ja otisao na rektorat da ubacim u kutiju, pa racunajte da smo ukupno sa foruma dali 20k.
Posle 2 meseca je stanje mnogo lošije nego što sam se nadao.member napisao: 04 Feb 2025, 14:10 Ukratko ću:
Ići će ovo rušenje mnogo teže nego što se misli.
Studenti polako ispucavaju sve svoje adute, a AV dosad nije ispucao skoro nijedan tj. On ovako može da hendluje doveka uz podršku USA.
Upečatljiv utisak:
Iz proteklih 5 dana se može videti da on solo bez tudje pomoći nije u stanju da vodi ni skupštinu stanara manje zgrade, a ne nešto više od toga. Njega lagano sjebe krezubi penzioner kad su 1na1.
On je običan pijunčić jebivetar na dugačkom lancu. Ali jebe nas bez milosti.
Treba nam pomoć spolja koja nikako da krene, jer oni i dalje ipak guraju njega.
Moraćemo sve sami.
Kad ga napuste ovi spolja (potrajaće to) , pašće on sam ko klocna.
Umesto hrane i kombija, ovog puta za naše bicikliste jedan sajt od mene i mojih prijatelja
Sajt je na nekoliko jezika, i sjajno za naše ljude u inostranstvu: možete skinuti i odštampati flajere i upoznati sugrađane sa Turom do Strazbura
(Uskoro i live praćenje gde su) Delite!
Nema više poente. Sve više se krve sa običnim narodom i blokadama, običan narod koji hoće i mora da radi i da prođe ne može zbog blokada. Gubi narod strpljenje, a to posle prepisati kako je AV poslao nekog, u stvari neko izpizdeo jer mu gori da prođe nije fer. Moj ćale se jedva smirio, čeka 6 meseci kod doktora zakazno, kad je imao termin ne može da prođe jer šaka ljudi blokira ulicu a došao iz unutrašnjosti za BG, naravno da on hoće da prođe kroz masu, nema on drugi termin, samo da čeka ponovo ko zna koliko a možda nema vremena ponovo da čeka. A on nije ni u SNS, niti je zidao po NS, običan čovek u penziji kome je stalo do još malo svog života koga ima. Ne blokira se Expo, Zvonko, Pana itd. ono gde je lova i to što treba, tamo ne idu ko da imaju dogovor, samo blokada običnih ljudi. To nema više ni smisla ni poente.trojanac napisao: 03 Apr 2025, 20:26 Imam veru da će biti pameti da se napravi još neki dobri potezi i da se nastavi pumpanje.