Dobro veče
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Dobro veče
Pod uslovom da su za ovih 12 godina radili sve ispravno po propisima, pa samo za ovih par meseci laži, spinovanja, pretnji, podstrekivanja na sukobe i pravljenja cirkusa od države bi trebalo da budu u zatvoru na duže vreme.
Ali odavno smo mi prestali da budemo pravna država, ako smo ikada i bili, tako da svaka čast studentima na dosadašnjem uspehu. Glavni benefit ovoga vidim da ćemo konačno dobiti jednu ozbiljnu i neukaljanu političku opciju, koja ima realne šanse, e sad je glavni problem i kada dodje do izbora, kako skratiti pipke hobotnici do svake glasačke kutije.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Ali odavno smo mi prestali da budemo pravna država, ako smo ikada i bili, tako da svaka čast studentima na dosadašnjem uspehu. Glavni benefit ovoga vidim da ćemo konačno dobiti jednu ozbiljnu i neukaljanu političku opciju, koja ima realne šanse, e sad je glavni problem i kada dodje do izbora, kako skratiti pipke hobotnici do svake glasačke kutije.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Blokade mi imaju smisla da bi se širila svest i ohrabrivao narod. Sve pod uslovom da civilizovano komuniciraš s narodom kome blokiraš ulicu, da se ne okreće narod protiv tebe. Naravno da nismo svi ili oni pametni, ili ćaciji. I da blokada traje tačno 15 minuta, tako niko nije u prevelikom gubitku.
Čak ni neko do dolazi iz unutrašnjosti ne bi trebalo zbog toga da strada, valjda je krenuo dovoljno na vreme, u Beogradu je i tako prevelika gužva u saobraćaju, a još i Šapke... Ne bi trebalo tih maksimum 15 minuta da naprave problem.
Ali treba i nešto više od toga da se radi, čini mi se.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Čak ni neko do dolazi iz unutrašnjosti ne bi trebalo zbog toga da strada, valjda je krenuo dovoljno na vreme, u Beogradu je i tako prevelika gužva u saobraćaju, a još i Šapke... Ne bi trebalo tih maksimum 15 minuta da naprave problem.
Ali treba i nešto više od toga da se radi, čini mi se.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Čovek hoće da prođe svojim poslom u tom trenutku. On kasni, žuri već vidi da će kasniti, kreće da se nervira. Kakvi zahtevi njemu da padaju na pamet osim da se nervira što je blokiran i zaustavljen, on razmišlja samo kako da stigne gde je kreno, kuda da zaobiđe, koliko će kasniti... Nije blokiran Pana koji se slikao sa gomilom kapuljaša 15. marta? Nisu ni ostali oko njega blokirani koji su zidali po NS. Nije blokiran ni H2O, ni Expo gde se vrti lova od SNS (nemam tamo ja kamione sigurno, Radojičić ima kažu oko 500). Blokirani su obični ljudi. Koliko sam bio za proteste u početku, više nisam.
To nije više 15 minuta, sad blokira kako se kome digne, ljudi su počeli da se bacaju na kola da naplate osiguranje od povrede.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Nije tebi dovoljno loše, izgleda...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kome li su se priklonili Ogi i Gaza da mi je znati, fale u ovim trenutcima 

Ogi kontra svima uvek i zauvek , Gaza sluzba .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
@noob izlazi li tvoj otac na izbore?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A ne smeta sto se termin ceka 6 meseci?noob napisao: 04 Apr 2025, 08:07Nema više poente. Sve više se krve sa običnim narodom i blokadama, običan narod koji hoće i mora da radi i da prođe ne može zbog blokada. Gubi narod strpljenje, a to posle prepisati kako je AV poslao nekog, u stvari neko izpizdeo jer mu gori da prođe nije fer. Moj ćale se jedva smirio, čeka 6 meseci kod doktora zakazno, kad je imao termin ne može da prođe jer šaka ljudi blokira ulicu a došao iz unutrašnjosti za BG, naravno da on hoće da prođe kroz masu, nema on drugi termin, samo da čeka ponovo ko zna koliko a možda nema vremena ponovo da čeka. A on nije ni u SNS, niti je zidao po NS, običan čovek u penziji kome je stalo do još malo svog života koga ima. Ne blokira se Expo, Zvonko, Pana itd. ono gde je lova i to što treba, tamo ne idu ko da imaju dogovor, samo blokada običnih ljudi. To nema više ni smisla ni poente.trojanac napisao: 03 Apr 2025, 20:26 Imam veru da će biti pameti da se napravi još neki dobri potezi i da se nastavi pumpanje.
Zar ne reče vrhovni respirator da više nema lista čekanja.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne. Ni ja, niko mi normalan nije bio od kandidata ikad, a ni sada nije jasno ko bi da preuzme i šta, mutno i ne definisano. Lažnoj opoziciji ne verujem ništa.
Upravo na to skrećem pažnju. Ne blokira se gde treba nego se blokiraju obični ljudi koji nemaju veze sa sistemom ni SNS, niti sa građevinom u NS. Niko nema mud@ da blokira gde gde treba, gde su crnokapuljaši i oni koji isisavaju lovu iz zemlje, tamo se ne ide.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Ti obični ljudi su održavaju sns na vlasti ne čineći ništa što je u njihovoj moći.
Povlačim se iz dalje rasprave, nema svrhe.
Povlačim se iz dalje rasprave, nema svrhe.
Ne znam kako ce se zavrsiti ali znam ako i ovo propadne da ce osveta zvalavog biti surova, mislim da ce represija biti nevidjena, poput onoga u Gruziji nakon okoncanja protesta i nemira.
Na zalost, mislim da se ovo zlo moze oterati samo govnjivom motkom.
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
Na zalost, mislim da se ovo zlo moze oterati samo govnjivom motkom.
Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
@noob treba da izlazite na izbore. SNS-u su baš i neophodni ljudi kao ti: ako ne izađeš da glasaš za njih, onda da ne izađeš ni za koga, pa da oni pobede sa manje od 50% izlaznosti na izborima. Pa i to je deo njihove propagande čoveče: mi smo sjajni, mi smo jedini dobri, ali ako vam slučajno i nismo dobri, ovi drugi su gori.
Ogadili su ljudima bavljenje politikom. Čim ti neko kaže "a da li to kažeš iz političkih razloga", mi stajemo u gard sa "ne", ali sasvim je legitimno da nam nešto smeta i iz političkih razloga. Sasvim je normalno da nekome ne veruješ do te mere da ti nije prihvatljivo ni njegovo obećanje da će promeniti taktiku! A on to ako hoće da nam ocrni sa "aha, to ti iz političkih razloga", pa jbg. Zovimo to i političkim razlozima, šta ima veze.
Još bih primetio i ovo. Kažeš "hajde, da blokiraju ovo ili ono, nek idu mečki na rupu". Jel bi išao i ti s njima tamo? Pošto tamo bi i tebe sa njima lemali i hapsili. Ali studentima to nije problem, za njih je to ladovina, jel da? Mladi su oni, mogu da izdrže malo zatvora i batina. Pusti, dobro je da svako pruži koliko može.
I što se to odjednom tako promenilo? Prvo si bio za proteste, a sad odjednom posle 15. marta više nisi? Naravno da 15. marta nije mogla da se stvar završi. Ali smo tačno od 15. marta ušli u novu fazu. Stara su stvar liste čekanja od po 6 meseci, za šta treba isto da izlazimo na ulice, a sada još imaš i nezakonite represije: privođenje očigledno bezopasnih ljudi koji učestvuju u protestima, pozivanje na informativne razgovore, i sve to dok njihovi raspirivači mržnje i nasilja rade punom parom na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Ocrnjivanje "plenumaša" kao da su oni nešto fantomsko, iako plenum znači da na njega može doći SVAKO ko studira na tom fakultetu, i ništa više. Uskraćivanje plata ljudima bez zakonske osnove jer VEĆINSKI podržavaju studente.
Spisak razloga za pumpanje je predug, zaista je najmanji problem ta gužva gde je upao tvoj ćalac, a i apsolutno je netačno da blokira ko hoće gde hoće i kad hoće. Blokade su u 11:52. Kad vidiš blokadu, upali sva četri, izađi pored auta, iskuliraj, i u 12:08 nastavi vožnju. A onda na izborima nemoj da ne izađeš - ako treba, pitaj mene na koga da "baciš" svoj glas.
Ogadili su ljudima bavljenje politikom. Čim ti neko kaže "a da li to kažeš iz političkih razloga", mi stajemo u gard sa "ne", ali sasvim je legitimno da nam nešto smeta i iz političkih razloga. Sasvim je normalno da nekome ne veruješ do te mere da ti nije prihvatljivo ni njegovo obećanje da će promeniti taktiku! A on to ako hoće da nam ocrni sa "aha, to ti iz političkih razloga", pa jbg. Zovimo to i političkim razlozima, šta ima veze.
Još bih primetio i ovo. Kažeš "hajde, da blokiraju ovo ili ono, nek idu mečki na rupu". Jel bi išao i ti s njima tamo? Pošto tamo bi i tebe sa njima lemali i hapsili. Ali studentima to nije problem, za njih je to ladovina, jel da? Mladi su oni, mogu da izdrže malo zatvora i batina. Pusti, dobro je da svako pruži koliko može.
I što se to odjednom tako promenilo? Prvo si bio za proteste, a sad odjednom posle 15. marta više nisi? Naravno da 15. marta nije mogla da se stvar završi. Ali smo tačno od 15. marta ušli u novu fazu. Stara su stvar liste čekanja od po 6 meseci, za šta treba isto da izlazimo na ulice, a sada još imaš i nezakonite represije: privođenje očigledno bezopasnih ljudi koji učestvuju u protestima, pozivanje na informativne razgovore, i sve to dok njihovi raspirivači mržnje i nasilja rade punom parom na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Ocrnjivanje "plenumaša" kao da su oni nešto fantomsko, iako plenum znači da na njega može doći SVAKO ko studira na tom fakultetu, i ništa više. Uskraćivanje plata ljudima bez zakonske osnove jer VEĆINSKI podržavaju studente.
Spisak razloga za pumpanje je predug, zaista je najmanji problem ta gužva gde je upao tvoj ćalac, a i apsolutno je netačno da blokira ko hoće gde hoće i kad hoće. Blokade su u 11:52. Kad vidiš blokadu, upali sva četri, izađi pored auta, iskuliraj, i u 12:08 nastavi vožnju. A onda na izborima nemoj da ne izađeš - ako treba, pitaj mene na koga da "baciš" svoj glas.
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Lepo rečeno. Sad, da li će da dospe do adrese primaoca - e to je pitanje od milion evra...
Uostalom, nije 13 godina Njegovo Žvalavstvo trovalo sa svih kanala za badava.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Uostalom, nije 13 godina Njegovo Žvalavstvo trovalo sa svih kanala za badava.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo