Pomoć pri kupovini do 5000e
Re: Pomoć pri kupovini do 5000e
Stariji sam od tebe.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
nema taj u novijem c3, taj je izumro sa c4 tamo neke 2009-2010. godine. mislim da je to poslednji psa model koji ih je nosio.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nudio sam joj ja C3 1.4 HDI, od mog drugara. Kaže da joj je mali taj auto.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
-
- Pridružio se: 08 Apr 2025, 19:57
Nije poenta u prevozu za dalje, već nemam toliko vremena dnevno da izdvojim.
Važi, hvala.
Važi, hvala.
Rekao sam sve sto sam mogao, od mene dosta 

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
Auto je prešao preko 270k km svakako.trojanac napisao: 15 Apr 2025, 13:02 Nudio sam joj ja C3 1.4 HDI, od mog drugara. Kaže da joj je mali taj auto.
I ja sam, mislim da nema dalje smisla savetovati jer sa svakim savetom postoji nesto ALI, tako da je nemam resenje za njen "problem" pogotovo sto pisemo jedno a ona okaci oglase neceg drugog sto je vec receno da treba izbeci i tako u krug.

Spremi se da godinama kupujes auto ili poslusaj savete. Niko ti nece dobar auto dovesti na noge.bojanaboki123 napisao:Nije poenta u prevozu za dalje, već nemam toliko vremena dnevno da izdvojim.
Važi, hvala.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bojim se da ide sve u tom smeru kako sam napisao.Ne kažem da takav auto ne postoji ali se bojim da ćeš se načekati par godina do možda deceniju da ispliva tako neki koji baš sve želje ispunjava u jednom primerku.
Nemoj da te obeshrabruju ovi negativci nego samo guraj tu zadatu zelju i nesto ce izleteti da valja. Al sa polovnim kolima ti je kao sa lubenicom(ili momkom/zenskom), ne mozes ciljano da pogodis odlican primerak, mozes samo da imas srece da potrefis.
+1
I nov auto je lutrija, a kamoli polovan. Još jednom bih rekao, to "prvi vlasnik, 50kkm, 10-12 godina star auto" će te mnogo više koštati u nabavci nego što će ti se isplatiti spram održavanja normalnog i iole odrzavanog ekvivalentnog auta sa 100k više. Kad ste pomenuli 1.6 PSA TU motor, vozio sam ga u jednom VTS-u koji je bio auto "od ruke do ruke" i uništavan ali je imao ispod 150kkm, u sadašnjem VTS-u je isti motor sa ravno 250kkm i garantujem da je sam auto u neuporedivo boljem stanju. Taj C3 što kažeš da ti je trojanac predložio sa 270kkm po XY ceni da uzmeš ili C3 sa 70kkm koji je to verovatno prešao u gradu. Taj sa manje km je naravno u boljem stanju, ali da li SVA ulaganja koja hipotetički možeš imati u taj sa više km opravdavaju cenu. Verovatno ne. Ako tako gledaš uzmeš auto starije generacije bez nekih mogućih velikih kvarova, prost motor, slabija oprema, itd. ali eto imaš tu neku teoretsku sigurnost. To je isto opcija, mada ja po toj opciji nikada auto kupio nisam i iskreno ne planiram.
I nov auto je lutrija, a kamoli polovan. Još jednom bih rekao, to "prvi vlasnik, 50kkm, 10-12 godina star auto" će te mnogo više koštati u nabavci nego što će ti se isplatiti spram održavanja normalnog i iole odrzavanog ekvivalentnog auta sa 100k više. Kad ste pomenuli 1.6 PSA TU motor, vozio sam ga u jednom VTS-u koji je bio auto "od ruke do ruke" i uništavan ali je imao ispod 150kkm, u sadašnjem VTS-u je isti motor sa ravno 250kkm i garantujem da je sam auto u neuporedivo boljem stanju. Taj C3 što kažeš da ti je trojanac predložio sa 270kkm po XY ceni da uzmeš ili C3 sa 70kkm koji je to verovatno prešao u gradu. Taj sa manje km je naravno u boljem stanju, ali da li SVA ulaganja koja hipotetički možeš imati u taj sa više km opravdavaju cenu. Verovatno ne. Ako tako gledaš uzmeš auto starije generacije bez nekih mogućih velikih kvarova, prost motor, slabija oprema, itd. ali eto imaš tu neku teoretsku sigurnost. To je isto opcija, mada ja po toj opciji nikada auto kupio nisam i iskreno ne planiram.
Имам једно потпитање...
-
Pa, nisam gledala te sa malom kilometražom, tako su me savetovali ovde na forumu. Uglavnom gledam da je prešao oko 160-170k km. To mi je nekako logično, da je auto redovno vožen i održavan.
Po meni je ovo više nego OK. Fali malo nege i to je to.
Jeste malo iznad budžeta, ali bolje pozvati i probati malo korigovati cenu.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -c4-cactus
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Jeste malo iznad budžeta, ali bolje pozvati i probati malo korigovati cenu.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... -c4-cactus
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovaj Citrus deluje ok ako nema neki falicni motor.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money