Pomoć pri kupovini do 5000e
-
- Pridružio se: 08 Apr 2025, 19:57
Re: Pomoć pri kupovini do 5000e
Prvi ima plin, a plin jedino ne bih, ostalo ok. Drugi mi se sviđa na prvi pogled. Hvala! 
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Plin ti je jedna od najboljih stvari u autu, 30% ušteda u gorivu pa računaj. Ja sam sa Puntom prešao na plin do sada 254.000 i pre toga još 70.000 sa Yugom.
-
Jeste što se tiče uštede, ali moram više da razmišljam nego samo sa benzinom 
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pomoć pri kupovini do 5000e
Jedino što treba da “razmišljaš” je da odeš da natočiš plin kada zapišti da ga nema. I još da uspeš 1.000 din benzina kada prosvetli rezerva. 
[mention]DukeNS [/mention] Kaži joj da li je vožnja na plin komplikovana i da li prija novčaniku…

[mention]DukeNS [/mention] Kaži joj da li je vožnja na plin komplikovana i da li prija novčaniku…

Neće ovo dugo biti na oglasu jer je dobra cena. Ako ti je interesantan delaj odmah.bojanaboki123 napisao:Prvi ima plin, a plin jedino ne bih, ostalo ok. Drugi mi se sviđa na prvi pogled. Hvala!
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
-
Evo, zvaću za taj i imam ponudu od prijateljevog prijatelja za fiat 500l sa plinom, prvi vlasnik, 2013. Ne znam koja je bolja opcija, mogu oba da pogledam.
-
Već je rezervisan za pregled auto, kaže jedino čovek da motor treba da se pregleda, jer troši 400ml ulja na 1000km.
Onda 500L ako je preporuka.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To je malo jaka potrosnja. Kad se pojavi dobar auto brzo ode, ne valja puno cekati.bojanaboki123 napisao: 15 Apr 2025, 18:17 Već je rezervisan za pregled auto, kaže jedino čovek da motor treba da se pregleda, jer troši 400ml ulja na 1000km.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
Ovaj sa preporukom bi me čekao, prva sam mu na spisku. Samo što sam skeptična oko plina. Momci su među prvima komentarima rekli i da je bolje bez... Ovaj mu se baš dopada, ali ta popravka može biti od 150 do 500e koliko čitam, plus ističe registracija.
Ja se divim svima vama koji pokušavate da pomognete pri kupovini ovog polovnjaka, bukvalno ste u ovu temu saželi desetine sličnih tema oko kupovine polovnjaka.
Ja da sam pitao bilo bi "imaš već sličnu temu pa prelistaj"
Koliko sam ispratio, postavljeni kriterijumi, želje i mogućnosti , su krajnje dijametralno suprotni, sve dok začetnik ove teme ne olakša svima, a pre svega sebi, i jasno iskristališe sama sa sobom neke stvari i fokusira se konkretno tačno koji segment hoće i na par modela koji joj odgovaraju gabaritima, izgledom itd pa onda će svima biti lakše da je upute u prednosti i mane istih, jer kako je krenulo, prečešljaćemo ceo sajt PA i nećemo naći ništa da odgovara
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ja da sam pitao bilo bi "imaš već sličnu temu pa prelistaj"

Koliko sam ispratio, postavljeni kriterijumi, želje i mogućnosti , su krajnje dijametralno suprotni, sve dok začetnik ove teme ne olakša svima, a pre svega sebi, i jasno iskristališe sama sa sobom neke stvari i fokusira se konkretno tačno koji segment hoće i na par modela koji joj odgovaraju gabaritima, izgledom itd pa onda će svima biti lakše da je upute u prednosti i mane istih, jer kako je krenulo, prečešljaćemo ceo sajt PA i nećemo naći ništa da odgovara

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... 1_pl1_plv0
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... c0_pl1_plv
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... c0_pl1_plv
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bas ce da se usreci sa citroenovim "pure shit" motorima, to kupuje samo onaj ko ne zna sta kupuje jer oni i kao novi nisu bili dobri, nije dzabe toliko ljudi u svetu tuzilo stelantis za te motore a nije ni cudo sto taj kaze da mu trosi ulje zato i jeste povoljan. I naravno popravka moze da kosta mnogo vise do 500e ima tu mnogo problema, drugar mehanicar je radio kompletan taj motor iz nule, kostalo ga preko 1000e i to je sam radio za sebe kaze da ga ne bi kupio nikad vise. Kolega kupio pezo 208 sa tim motorom i pored mog ubedjivanja da bezi od toga nije me slusao i evo ga sad muci muku sa majstorima.
Ovaj sx4 sto pise da je zadnjih godina bio vise u garazi nego sto je vozen je vise minus nego plus, plus je jedino za karoseriju ali za ostalo????
Ovaj sx4 sto pise da je zadnjih godina bio vise u garazi nego sto je vozen je vise minus nego plus, plus je jedino za karoseriju ali za ostalo????
To je previse. Uzmi taj 500l od prijatelja i uzivaj.bojanaboki123 napisao:Već je rezervisan za pregled auto, kaže jedino čovek da motor treba da se pregleda, jer troši 400ml ulja na 1000km.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne bih se ja vise mislio i resio bih taj 500l sa plinom jos je od prijatelja, ako to nije najsigurnija kupovina, ako to uopste postoji medju polovnim kolima, onda ne znam sta je, plin ako ti se ne svidja plin izbacis i uradis reatest ali sto bi to radila ako ga on vozi 12 godina tako i nista ne fali