Pozdrav,
već 13 godina vozim Renault (Scenic 2 (13g) i Megane 4(2g)) i znam da su 1.5dci odlični motori. Ipak, došlo je vrijeme uzeti novi auto i zamijeniti Scenic 2.
Gledam malo Cactus 4 ili Aircross. Ono što me brine, koji su točno dobri motori a koje treba izbjegavati. Znam da imaju probleme s lancem. Na što još trebam paziti i koji su točno motori problematični a koji su "ne brini".
Koji Citroen Dizel Motor odabrati
Re: Koji Citroen Dizel Motor odabrati
Ja ne bih gledao te novije Citroene. Niti su nešto specijalno u vožnji, a iskustva sa novijim motorima i dizel i benzin su često katastrofalna...
Bolje neki Renault dizel.
Bolje neki Renault dizel.
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
1.5 moderni dizeli se nisu dobro pokazali, 2.0 hdi su dobri motori, imao sam ga u DS-u. Prosto dokazan motor.
-
- Pridružio se: 19 Jul 2016, 15:58
- Garaža: Renault Megane 4
Kupio sam ipak Scenic 1.5dci
Auto je 2016. godište, 130 000 prešao, sa dobrom opremom. Imam tablice već dva dana i polako se navikavamo na njega. Sutra ga ostavljam kod majstora, da u ponedjeljak uradi mali servis + kompletan pregled, da znamo što ćemo raditi na njemu i kojim tempom.
Nisam se smio odlučiti na Citroena, pa sam ostao vjeran Scenicu.

Auto je 2016. godište, 130 000 prešao, sa dobrom opremom. Imam tablice već dva dana i polako se navikavamo na njega. Sutra ga ostavljam kod majstora, da u ponedjeljak uradi mali servis + kompletan pregled, da znamo što ćemo raditi na njemu i kojim tempom.
Nisam se smio odlučiti na Citroena, pa sam ostao vjeran Scenicu.