Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od carov2 »

Iskreno, sad ste me malo umirili...

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

ivkebgd napisao: 10 Jun 2025, 00:52 Pozz ljudi.Danas sam imao jedan okrsaj sa vozacem audija tokom voznje pa me zanima jedna stvar . Kada idete iz grada i vozite iz pravca V.Ilica i kada prodjete onaj semafor na Sumicama pre Plavog mosta vam se odjednom otvara srednja traka za pravo koja nakon plavog mosta vodi desno ka isk.za Nis.Sa leve strane imate traku koja vodi za levo i pravo ka Medaku i sa desne strane traku koja vodi desno ka autoputu za NBG.Ako sam ja u skroz levo u traci (kako vozim automatski mi se otvara traka za pravo isprekidana)a audi u desnoj koji hoce da se ubaci u tu istu srednju traku ,ko ima pravo da koristi tu srednju traku koja se na pola puta odjednom otvara.On,ja ili podjednako ko se pre ubaci?
Ti iz leve ideš samo tom levom bez prestrojavanja.
Srednja ostaje za one koji su išli desnom.
Dodatna desna ka NBG se otvara za sve koji skreću desno pre mosta.
kopmania
Reactions:
Pridružio se: 05 Mar 2025, 13:41

Post od kopmania »

на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

kopmania napisao:на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Jbt, kako je dobro istreniran ovaj AI.

Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk

Odgovori