Iskreno, sad ste me malo umirili...
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Kako se vozi u Srbiji?
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Ti iz leve ideš samo tom levom bez prestrojavanja.ivkebgd napisao: 10 Jun 2025, 00:52 Pozz ljudi.Danas sam imao jedan okrsaj sa vozacem audija tokom voznje pa me zanima jedna stvar . Kada idete iz grada i vozite iz pravca V.Ilica i kada prodjete onaj semafor na Sumicama pre Plavog mosta vam se odjednom otvara srednja traka za pravo koja nakon plavog mosta vodi desno ka isk.za Nis.Sa leve strane imate traku koja vodi za levo i pravo ka Medaku i sa desne strane traku koja vodi desno ka autoputu za NBG.Ako sam ja u skroz levo u traci (kako vozim automatski mi se otvara traka za pravo isprekidana)a audi u desnoj koji hoce da se ubaci u tu istu srednju traku ,ko ima pravo da koristi tu srednju traku koja se na pola puta odjednom otvara.On,ja ili podjednako ko se pre ubaci?
Srednja ostaje za one koji su išli desnom.
Dodatna desna ka NBG se otvara za sve koji skreću desno pre mosta.
на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jbt, kako je dobro istreniran ovaj AI.kopmania napisao:на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk