Kako se vozi u Srbiji?
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Kako se vozi u Srbiji?
Iskreno, sad ste me malo umirili...
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Ti iz leve ideš samo tom levom bez prestrojavanja.ivkebgd napisao: 10 Jun 2025, 00:52 Pozz ljudi.Danas sam imao jedan okrsaj sa vozacem audija tokom voznje pa me zanima jedna stvar . Kada idete iz grada i vozite iz pravca V.Ilica i kada prodjete onaj semafor na Sumicama pre Plavog mosta vam se odjednom otvara srednja traka za pravo koja nakon plavog mosta vodi desno ka isk.za Nis.Sa leve strane imate traku koja vodi za levo i pravo ka Medaku i sa desne strane traku koja vodi desno ka autoputu za NBG.Ako sam ja u skroz levo u traci (kako vozim automatski mi se otvara traka za pravo isprekidana)a audi u desnoj koji hoce da se ubaci u tu istu srednju traku ,ko ima pravo da koristi tu srednju traku koja se na pola puta odjednom otvara.On,ja ili podjednako ko se pre ubaci?
Srednja ostaje za one koji su išli desnom.
Dodatna desna ka NBG se otvara za sve koji skreću desno pre mosta.
на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Jbt, kako je dobro istreniran ovaj AI.kopmania napisao:на макбуку нисам додао латиницу хаха, па ми је боље да пишем ћирилицом него латиницом без квачица. Просто ето од када сам га купио тако сам се навикао да имам ћирилицу или енглеску тастатуру
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Moram da podelim iskustvo od juce.
Iako je sezona godisnjih odmora, pa sve sto ima vozacku dozvolu seda za volan, ipak ima situacija koje prevazilaze sve standarde.
Elem, bio za vikend kuci i krenuo do Zlatibora.
Iznad Uzica na Beloj Zemlji radar, ljudi mi blicaju iz suprotnog smera. Spustim brzinu na 50 km/h (toliko je ogranicenje nazalost), jer znam gde tacno stoje.
Batica u citroen jumpy mi se nabio, blica i mase rukama. Ja bih prostom logikom zakljucio da ako neko sa 80km/h polako smanji do 50km/h, a pritom je lokalac, mora imati neki razlog. Prodjemo tako radar, ja podignem na 80km/h, tip i dalje mase rukama. Pritom zena sedi pored njega, verovatno krenuli na more ili gde god.
Ajde da nije skapirao radar na prvu, ali obojica smo prosli pored radara.
S jedne strane ima hrabrosti da mi se nabija i mase rukama 5 km, a s druge nema hrabrosti da me obidje na punoj. Neverovatno.
Ovakav idiotizam nisam doziveo nikad.
Iako je sezona godisnjih odmora, pa sve sto ima vozacku dozvolu seda za volan, ipak ima situacija koje prevazilaze sve standarde.
Iznad Uzica na Beloj Zemlji radar, ljudi mi blicaju iz suprotnog smera. Spustim brzinu na 50 km/h (toliko je ogranicenje nazalost), jer znam gde tacno stoje.
Batica u citroen jumpy mi se nabio, blica i mase rukama. Ja bih prostom logikom zakljucio da ako neko sa 80km/h polako smanji do 50km/h, a pritom je lokalac, mora imati neki razlog. Prodjemo tako radar, ja podignem na 80km/h, tip i dalje mase rukama. Pritom zena sedi pored njega, verovatno krenuli na more ili gde god.
S jedne strane ima hrabrosti da mi se nabija i mase rukama 5 km, a s druge nema hrabrosti da me obidje na punoj. Neverovatno.
Сад му није ништа...
Ne znam šta je sa ljudima, ja sam najsmireniji u vožnji kada idem na odmor negde, to mi je baš uživanje i tu vrlo često poštujem ograničenja.
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Presao bi te on, ali mora prvo da kupi automarkoue napisao: 21 Jul 2025, 09:59 Moram da podelim iskustvo od juce.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Vaistinu 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ide dobro taj citroen
Salu na stranu, nikad ne ubrzavam dok me neko pretice. Imao je x mesta da me pretekne, kapiram da nije ni pomisljao.
Zato je odlucio da vozi metar ipo iza mene par kilometara. Ne daj Boze da sam morao da kocim naglo. Bukvalno nasilnicka voznja.

Salu na stranu, nikad ne ubrzavam dok me neko pretice. Imao je x mesta da me pretekne, kapiram da nije ni pomisljao.
Zato je odlucio da vozi metar ipo iza mene par kilometara. Ne daj Boze da sam morao da kocim naglo. Bukvalno nasilnicka voznja.
Сад му није ништа...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sinoc sam se vracao iz BG-a i na auto putu sam video dva auta sa ugasenim svetlima tj. samo ona dnevna led traka svetli. Oba NS tablice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre neki dan obilazim lika koji stoji parkiran paralelno sa trotoarom. U trenutku kada ga obilazim lik ladno kreće da radi polukružno okretanje. Kako ga nisam udario i dalje mi nije jasno, centimetri su bili u pitanju.
Zato ja uglavnom kada obilazim ili svirnem ili ablendujem kratko, baš zbog tih situacija. Mnoge to nervira, i nije pravilno, ali znam dosta ljudi koji tu tako najebali pa mi je ovo bolje.
Desni migavac i propustiš nervozu kome se žuri. Ne znaš njegov problem, još manje treba da budeš deo tuđe muke.
Ovaj uopšte nije davao naznake da će da se uključi, samo odjednom namotao i po gasu.