7.9L/100km, prosečna 97, 7kmh....TheWickerMan napisao: 29 Jun 2025, 18:08 Dajte kad postavljate potrošnje, dajte prosečnu brzinu, relevantno je.
može ležerno i duplo da troši, bez problema.
7.9L/100km, prosečna 97, 7kmh....TheWickerMan napisao: 29 Jun 2025, 18:08 Dajte kad postavljate potrošnje, dajte prosečnu brzinu, relevantno je.
Može ali i rad u mestu troši goriva, zato je po meni relevantan podatak.ljuba napisao: 29 Jun 2025, 19:12 Prosečna jako zavisi i od rada u mestu.. To može da je sunovrati...
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Ovo mi je baš neverovatna potrošnja. Je l' mereno možda i čep metodom, koliko ja šansa da laže ovaj bord?
Ovo je druga najniža potrošnja ikada, najniža je bila 7,8L, ali tada sam bio sam u autu i sa praznim prtljažnikom, potez Batočina-BeogradMomčilo napisao: 30 Jun 2025, 11:46 Ovo mi je baš neverovatna potrošnja. Je l' mereno možda i čep metodom, koliko ja šansa da laže ovaj bord?
Verovatno od svega po malo, pa se napravi razlika.DukeNS napisao:
Evo nečeg interesantnog. I sa prošlim autom sam bio ubeđen da troši manje kroz Mađarsku, Austriju, Nemačku..., a sad i sa Alfom dobijam svojevrsnu potvrdu toga. Deonica sa slike iznad je od Parndorfa do naše granice. Prosečna je veća, a potrošnja značajno manja u odnosu na citirani post. I dok sam prolazio kroz Austriju i Nemačku je potrošnja bila manja od uobičajene. Jedino racionalno objašnjenje nalazim u asfaltu, jer ovako ispada da je motor podešen da troši manje na npr. 140 km/h, nego na 120 km/h koliko obično vozim na našem auto-putu.
Ili nas kradu na pumpama...
Izbaci ovu temu i šta nam je ostalo?milosg napisao:Ali ova tema i ovo besomučno preračunavanje svakog dinara dato za gorivo..
A ovakvi komentari sumilosg napisao:Ali ova tema i ovo besomučno preračunavanje svakog dinara dato za gorivo..