samo polako napisao:Kažu jutros na vestima da se troje, dva mladića i jedna devojka, povredili na Beogradskoj novoj igri, zaboravih kako su to nazvali, ali vežu se sanke ili bord za kola i piči.
Čak su zamolili mlađe sugrađane da ne skaču u dubok sneg na glavu i da su se dvojica već teško povredila, , slomili vratne pršljenove.
Poludeo svet načisto!
mi smo se 2 veceri tako vozali i nikom nista... Pa jbg, povrede se ljudi i na Kopaoniku, na uredjenoj stazi (ortak prosle godine slomio kljucnu kost) i sta sad...
Padali smo i mi, al polako se vozi, pa nije strasno... S druge strane, drugari koji su profi vozili bord su preterivali, pa se izubijaju ko idioti kad padnu, al nije ni njima nista...
A, skakanje na glavu :lol:
edit:
Putarima svaka cast za Beograd, pice bez stajanja, sve je ocisceno, rade drugi prioritet i nekategorizovane. S druge strane, parking servis

juce sam pokusavao da nadjem parking oko Cubrine, hotela Palace itd... Posle 15ak minuta kruzenja sam popizdeo i ostavio auto na sred pesackog (takodje nije ociscen). Ne mogu da verujem da idioti nisu pipnuli ni jedno mesto u centru grada
Nije da nema slobodnih - ima, ali je toliko snega na njima da ono nije normalno. Ni jedan normalan auto ne moze da se parkira.
A, inace, vidim da uredno kace kazne ukoliko nekim slucajem i uspes da uletis na mesto...