Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Re: Stigla zima!

Post od FitnessGuy »

Zato i nisam dirao sneg sa auta. :) Sklonio sam tek toliko da ne uđe unutra kada otvaram vrata. Posle sam opet vratio malo snega pored auta, da bih napravio kakvu-takvu bezbednu granicu od drugih kola koja prolaze.
Ima ga jedan u ulici na letnjim gumama, pa se njega najviše bojim.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Krenem kuci s posla i kod Rodica kod O. Brigada vidim lika sa Pezoom 106 - ima lance na pogonskim tockovima :mrgreen:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Moj cale se isto izglupirao pa stavio lance jos pre par dana, a ima nove gume. A vidjam dosta ljudi po gradu sa lancima i zimskim gumama.
Po meni nepotrebno.
A takodje kazu da lanci jako lako pucaju, ovi jeftini sto nas vecina ima. A njima dvojici sto su se glupirali i vozili sa letnjim i lancima su lanci pokidali kociona creva.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Danas oko 15h se ispred moje kuce zaglavio lik sa Kadetom E karavanom, ima je lance :kuku:
Snimio sam ga sa prozora, okacicu video, pa cu postovati.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ako izuzmemo to sto je moja ulica i dalje pod 20 cm snega, sa sve kolotrazima, prvi prioritet je do asfalta ociscen. Ocekujem sutra da mi prodje grtal'ca i ovde, jer postaje prilicno neprijatno za voznju, tj izlazenje iz kolotraga...

A, planiram sutra da mi pukne film, pa da ocistimo parking do asfalta, jer su idioti ukopavali kola i napravili rupcage :besan: taman je bio savrseno ravan i nabijen sneg, al ne vredi objasnjavati debilima...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Posto je snimamo iz sobe, pojacite zvucnike malo da cujete idiota kako kopa (od 0:35)... napravio rupe na tom delu ulice. :kuku:
http://www.youtube.com/watch?v=n0WtJdZL53Q

Edit: Kada je isao u rikvrc, zadnjim krajem je udario u moju ogradu :besan:
Izasao sam vani i otvorio mu kapiju da se okrene, kako ne bi napravio jos vece sr*nje!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Miloše, da li inače prolaze tuda automobili ili je sneg toliko napadao da se ni sa lancima ne može proći?

Evo kolega mi poslao sliku.
Potpuno neočišćen parking ispred Doma zdravlja u Šumicama, za razliku od parkinga Sportskog centra. Koga briga za bolesnike!?

Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:

Post od Milos_kg »

Sneg je bas napadao, sigurno je preko pola metra. Na ulici ga nema toliko, ali nije dobro utaban. Automobili prolaze retko, i to uglavnom na dole... retko ko se usudi pa krene na gore.
Do moje kuce je ravno, a onda krece blaga uzbrdica, tako da se tu ljudi uglavnom zaglave. Otac i ja, pa ponekad i brat kad je potrebno, pomazemo ljudima... do sad smo sigurno 5-6 automobila izvukli, jer znaju da ostanu i po pola sata da se muce, pa i duze. To su uglavnom ljudi koji retko prolaze ulicom, pa ne znaju kako je... uglavnom svi iz ovog dela ulice koristimo gradski prevoz trenutno.
Nema nama mrdanja dok se ne otopi :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

I jos ce padati...

Pitam se samo gde cemo kada krene da se topi.

(Ovde ne znamo sta cemo sa snegom, tj gde ga "odloziti", sta li tek rade na iole vecoj nadmorskoj visini)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Kažu jutros na vestima da se troje, dva mladića i jedna devojka, povredili na Beogradskoj novoj igri, zaboravih kako su to nazvali, ali vežu se sanke ili bord za kola i piči.
Čak su zamolili mlađe sugrađane da ne skaču u dubok sneg na glavu i da su se dvojica već teško povredila, , slomili vratne pršljenove.

Poludeo svet načisto!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Novi pretendenti za "Darwinovu nagradu"... :mrgreen: :lol: Jeste li čuli za to?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

samo polako napisao:Kažu jutros na vestima da se troje, dva mladića i jedna devojka, povredili na Beogradskoj novoj igri, zaboravih kako su to nazvali, ali vežu se sanke ili bord za kola i piči.
Čak su zamolili mlađe sugrađane da ne skaču u dubok sneg na glavu i da su se dvojica već teško povredila, , slomili vratne pršljenove.

Poludeo svet načisto!
mi smo se 2 veceri tako vozali i nikom nista... Pa jbg, povrede se ljudi i na Kopaoniku, na uredjenoj stazi (ortak prosle godine slomio kljucnu kost) i sta sad...

Padali smo i mi, al polako se vozi, pa nije strasno... S druge strane, drugari koji su profi vozili bord su preterivali, pa se izubijaju ko idioti kad padnu, al nije ni njima nista...

A, skakanje na glavu :lol: :uf:

edit:

Putarima svaka cast za Beograd, pice bez stajanja, sve je ocisceno, rade drugi prioritet i nekategorizovane. S druge strane, parking servis :besan: :besan: :besan: juce sam pokusavao da nadjem parking oko Cubrine, hotela Palace itd... Posle 15ak minuta kruzenja sam popizdeo i ostavio auto na sred pesackog (takodje nije ociscen). Ne mogu da verujem da idioti nisu pipnuli ni jedno mesto u centru grada :besan:
Nije da nema slobodnih - ima, ali je toliko snega na njima da ono nije normalno. Ni jedan normalan auto ne moze da se parkira.
A, inace, vidim da uredno kace kazne ukoliko nekim slucajem i uspes da uletis na mesto...
Korisnikov avatar
Modesty
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:28
Garaža: 207 1.4 HDI

Post od Modesty »

Oni su rekli da nece naplacivati parking za vreme ovih nepogoda, bas zbog nepristupacnosti parking mesta... Ne mogu da verujem da kace kazne! :shock:
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Juce u Brace Jugovic, ispod studentskoj trga Jeep i ML sa kaznama na soferci.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

U NS-u navodno ne naplaćuju, odnosno ne pišu kazne, no na sajtu JP Parking servis piše da je trenutno parkiranje besplatno svuda gde je više od 5 cm snega. Pa ti sad stani negde i meri i nadaj se da neće napisati kaznu... :?
Odgovori