Znaju put.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Crna Gora kolima
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Crna Gora kolima
Ja sam prošle godine imao par trkača na putu, i to pogotovo Zlatibor - granica. Simptomatično da su to bili terenci od 2+ tone.
Ja tu nemam nekih problema, vozim izrazito sporo, i svi me prolaze, atmosferac i ne moze brze....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ih, ne može. Zuki je samo šibao 
Tapa

Tapa
Ovde nije bila problem brzina, vec sto seku krivine, pa ne znas da li ce budala da ispravi na vreme. Kod Kolasina rekoh bolje da odspavamo, pa ujutru valjda bude normalno opet.
To sa secenjem krivina, je maltene pravilo, stalno seku debili, ali ja sam dovoljno spor da to lako iskontrolisem, usporim jos malo, obicno to bude dovoljno.
Ne moze ovaj auto da siba (Auris 1.6 16v), jednostavno nema srca, mozda kad bih bio sam, ovako sa vise ljudi i natovaren, sa sandukom, on ide taman kolko treba da savlada sve uspone, po potrebi pretekne kamion na pravcu, ostalo ne moze....
Meni je samo krivo sto Astra G ima znatno manje konja, a sa istim 1.6 motorom, se za klasu bolje vozi, ali sta da se radi, bar se ne kvari, mada se ni Astra ne kvari.... Nije se ni Astra bas proslavila na toj turi, zadnji put, vrucina joj pojede snagu, ali opet kao da imas 20 posto vise snage u svakom rezimu, iako na papiru to nije tako, ali bas sam namerno se odmeravao sa Corolama na uzbrdicama, na Zlatiboru, nema sanse da drze moj tempo, lagano ih zaobidjem....
Astra tera u levoj traci barabar sa turbo dizelima, Auris, ide sa Punticima i Hyundaijima u desnu traku...
Mozda ako bih u trecu saltao na 90, ali to je besmisleno na putu sa drugim saputnicima u kolima.
Ne moze ovaj auto da siba (Auris 1.6 16v), jednostavno nema srca, mozda kad bih bio sam, ovako sa vise ljudi i natovaren, sa sandukom, on ide taman kolko treba da savlada sve uspone, po potrebi pretekne kamion na pravcu, ostalo ne moze....
Meni je samo krivo sto Astra G ima znatno manje konja, a sa istim 1.6 motorom, se za klasu bolje vozi, ali sta da se radi, bar se ne kvari, mada se ni Astra ne kvari.... Nije se ni Astra bas proslavila na toj turi, zadnji put, vrucina joj pojede snagu, ali opet kao da imas 20 posto vise snage u svakom rezimu, iako na papiru to nije tako, ali bas sam namerno se odmeravao sa Corolama na uzbrdicama, na Zlatiboru, nema sanse da drze moj tempo, lagano ih zaobidjem....
Astra tera u levoj traci barabar sa turbo dizelima, Auris, ide sa Punticima i Hyundaijima u desnu traku...
Mozda ako bih u trecu saltao na 90, ali to je besmisleno na putu sa drugim saputnicima u kolima.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.