Pre je bilo pravilo da se auto provoza posle stelovanja trapa, spona. Sad je to izbaceno. A realno nista gore nego kad volan ne stoji ravno, bar meni.
Posto vecina auta danas nema stelovanje nagiba, zadnji trap jedino ako je multilink ima, reglazu i ne treba raditi. Odraditi kad se menjaju solje, amortizeri, spone.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vulkanizer/reglaza preporuka
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Vulkanizer/reglaza preporuka
Nesto mi je neravnomerno trosio gume, sad ne znam da li je zena vozila sa izduvanim gumama ili je nesto razdeseno. Letnje nisam video da trosi neravnomerno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ako su obe strand pritisak, unutrasnji i spoljni gazni deo. Ili zena vozi pun gas po krivinama.
Ako je samo spoljni, samo unutrasnji onda je nesto pomereno. A moze da se pomeri samo ako je otisla kugla, silen blok, spona. Ne moze da se rasteluje sam od sebe, rupa i slicnog. Samo luft moze da ga rasteluje.
Ako je samo spoljni, samo unutrasnji onda je nesto pomereno. A moze da se pomeri samo ako je otisla kugla, silen blok, spona. Ne moze da se rasteluje sam od sebe, rupa i slicnog. Samo luft moze da ga rasteluje.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tu potrosenu sam vec zamenio i montirao novu. Sad cu letnje da proverim da li su neravnomerno potrosene. Bilo bi mi cudno da je nesto ozbiljno udareno, mada nikad se ne zna.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money