Ti tako dajes pausalne informacije da to nije normalno.nidza napisao:Ima funkciju, u to ne treba imati dilemu. A sad stvar ukusa, ne znam, ima barefoot obuće gde ne bi provalio da je taj tip obuće u pitanju. Ja nisam uspeo da nabavim kada sam rešavao problem sa ITBS. Ako naletim negde, uzimam sigurno, za povremen trening, i možda šetnju, to ne znam. Volim da hodam bos, ne volim prljave noge. Nepostojanje podrške će da insistira na pravilnim mehaničkim pokretima u kretanju.
Upropaštava dete obuća sa podrškom, sa pogrešnom povratnom informacijom ka centralnom nervnom sistemu,, ti ulošci i gluposti, to je propast. Izraste u čoveka koga zezaju leđa čitav život, i onda fizijatri, budalaštine, a problem je u pogrešnom podešavanju. Treba naštelovati telo ispočetka, ojačati kičmu, noge, ali to je mnogo teško današnjem modernom čoveku koji se razvija u širinu, ali ne intelektualnu.
Ovo sam našao na netu:
https://anyasreviews.com/barefoot-minim ... shoes-men/
Vi verovatno negativno mislite na 7fingers i slične.
Moje dete su ulosci bukvalno spasili nekog nizeg invalideta ili operacija. Da ti posaljem snimak i da mu vidis noge verovatno bi zaplakao.
Maltene 3 godine je lecen sa pogresnim ili nedovoljno strucno napravljenim uloscima, terapijama. Cak smo probali I alternativne varijante sa nekim kajsevima.
Dan danas nosi uloske, ima noge kao strela. Ide samo na kontrole 2x godisnje, tako i uloske menja.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Nisam lekar, samo sopstvene greške i učenje, ne mora niko da primeni, ne mora ni da sluša, ja ću napisati šta sam shvatio do sad na tom putu.
 Nisam lekar, samo sopstvene greške i učenje, ne mora niko da primeni, ne mora ni da sluša, ja ću napisati šta sam shvatio do sad na tom putu.  Mogu dobiju 100e plafon za ovo od mene.
 Mogu dobiju 100e plafon za ovo od mene.