Ti tako dajes pausalne informacije da to nije normalno.nidza napisao:Ima funkciju, u to ne treba imati dilemu. A sad stvar ukusa, ne znam, ima barefoot obuće gde ne bi provalio da je taj tip obuće u pitanju. Ja nisam uspeo da nabavim kada sam rešavao problem sa ITBS. Ako naletim negde, uzimam sigurno, za povremen trening, i možda šetnju, to ne znam. Volim da hodam bos, ne volim prljave noge. Nepostojanje podrške će da insistira na pravilnim mehaničkim pokretima u kretanju.
Upropaštava dete obuća sa podrškom, sa pogrešnom povratnom informacijom ka centralnom nervnom sistemu,, ti ulošci i gluposti, to je propast. Izraste u čoveka koga zezaju leđa čitav život, i onda fizijatri, budalaštine, a problem je u pogrešnom podešavanju. Treba naštelovati telo ispočetka, ojačati kičmu, noge, ali to je mnogo teško današnjem modernom čoveku koji se razvija u širinu, ali ne intelektualnu.
Ovo sam našao na netu:
https://anyasreviews.com/barefoot-minim ... shoes-men/
Vi verovatno negativno mislite na 7fingers i slične.
Moje dete su ulosci bukvalno spasili nekog nizeg invalideta ili operacija. Da ti posaljem snimak i da mu vidis noge verovatno bi zaplakao.
Maltene 3 godine je lecen sa pogresnim ili nedovoljno strucno napravljenim uloscima, terapijama. Cak smo probali I alternativne varijante sa nekim kajsevima.
Dan danas nosi uloske, ima noge kao strela. Ide samo na kontrole 2x godisnje, tako i uloske menja.
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk