Ako mislimo na istu, nisam znao da je sns.
Sve ostalo potpisujem što je OMP napisao.
Dobro veče
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Dobro veče
Kada sam morao ponovo da polažem vozacki u Slo pre 15 god, dobio sam dozvolu koja mi vazi do 80. godine. Samo na 10 god se menja zbog slike.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Pa da dobio je lekarsko, kao sve mu je ok, vid, sluh, u glavi trezven sem eto sto jedva stoji na sta je on odgovorio doktoru da mu ne treba da stoji dok vozi. Upitno je samo kakvi su mu reflksi to se nije spominjalo a to je upravo ono sto mozda najvise i moze da napravi problem.Grujic napisao: 08 Avg 2025, 09:34 Ne moze mup da mu ne produzi ako ima lekarsko.
To se postavlja pitanje ko je i kako izdao lekarsko
Sad se setih, kao klinac sam imao komsiju iz zgrade koji je gluvonem, vozio je auto
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U D je moja supruga dobila na 20 godina, a ja moram da produžavam na 5 zbog C/E, odnosno po mom mišljenju mogu i ja tek posle 20 (sad već 16) godina da produžim ako neću voziti C/E.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Meni je u D istekla ta za C, mrzelo me da produžavam, ionako kamion nikad nisam ni vozio, sem na polaganju u Srbiji.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U suštini istekne zbog Kod95, a kad naparaviš novi Kod onda moraš da ga upišeš u dozvolu, pa zbog toga moraš da menjaš dozvolu i onda radiš i pregled. Solidno su me pregledali na lekarskom ove godine, nije baš da zbrzaju.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Istekne zbog roka važenja od 5 god., kao što napisah, samo C imam, ne i E kategoriju.