Dobro veče
Re: Dobro veče
Ako mislimo na istu, nisam znao da je sns.
Sve ostalo potpisujem što je OMP napisao.
Sve ostalo potpisujem što je OMP napisao.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Kada sam morao ponovo da polažem vozacki u Slo pre 15 god, dobio sam dozvolu koja mi vazi do 80. godine. Samo na 10 god se menja zbog slike.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Pa da dobio je lekarsko, kao sve mu je ok, vid, sluh, u glavi trezven sem eto sto jedva stoji na sta je on odgovorio doktoru da mu ne treba da stoji dok vozi. Upitno je samo kakvi su mu reflksi to se nije spominjalo a to je upravo ono sto mozda najvise i moze da napravi problem.Grujic napisao: 08 Avg 2025, 09:34 Ne moze mup da mu ne produzi ako ima lekarsko.
To se postavlja pitanje ko je i kako izdao lekarsko
Sad se setih, kao klinac sam imao komsiju iz zgrade koji je gluvonem, vozio je auto
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U D je moja supruga dobila na 20 godina, a ja moram da produžavam na 5 zbog C/E, odnosno po mom mišljenju mogu i ja tek posle 20 (sad već 16) godina da produžim ako neću voziti C/E.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Meni je u D istekla ta za C, mrzelo me da produžavam, ionako kamion nikad nisam ni vozio, sem na polaganju u Srbiji.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U suštini istekne zbog Kod95, a kad naparaviš novi Kod onda moraš da ga upišeš u dozvolu, pa zbog toga moraš da menjaš dozvolu i onda radiš i pregled. Solidno su me pregledali na lekarskom ove godine, nije baš da zbrzaju.
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Istekne zbog roka važenja od 5 god., kao što napisah, samo C imam, ne i E kategoriju.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U NS-u pocela akcija merenja brzine, samo na Naselju sam video 2 radara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva akcija: ono klasika radari vidljivi golim okom (ima ih drasticno vise ovih dana, srecom ljudi nekad i blicnu) ili koriste sve zive kamere?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Za sad sam samo te na kotlicu video ali je fora sto ih ima na mestima na kojima ih ne ocekujes. Jednom su ostavili preko puta moje zgrade radar nakacen na akumulator, i nigde nikoga tj. nisam bio siguran gde su jer bi ga raskacio i otisao 

Ne bi smeli da postavljaju radare gde im padne na pamet, radarska mesta se utvrduju godisnjim planom i programom, mislim da ih agencija za bezbednost odreduje i nije tek tako lako promeniti radarske pozicije, sama patrola ili policijska uprava nekog grada ne moze da postavi radar gde im padne na pamet van predvidjenih pozicija
Taj plan je dnevni vrlo verovatno.
Nisam pratio razvoj situacije, moja De dozvola je ona što je bila prvobitno doživotna, kada sam pre par godina proveravao to nisu menjali na već izdatim dozvolama do tada. Samo su nove izdavali sa rokom važenja.Gaginh0 napisao: 08 Avg 2025, 10:28 U D je moja supruga dobila na 20 godina, a ja moram da produžavam na 5 zbog C/E, odnosno po mom mišljenju mogu i ja tek posle 20 (sad već 16) godina da produžim ako neću voziti C/E.
Pošto si u toku čisto da pitam da li se tu nešto menjalo u skorije vreme?
Što se tiče kamera i merenja, postavih na drugu temu, al neka i ovde možda nekome posluži:
"Ova naša panduracija postaje hit, napisaše mi noćas 134kmh na autoputu izmedju aerodroma i bežanije (5k ako se plati u roku od 8 dana)
Uvek vozim brzo i skoro uvek bar 150 na autoputu ako uslovi naravno dopuštaju i dočekam da me zaustavi presretač na 134km/h

Ukratko jako im trebaju pare, čekali su tačno iza znaka spuštanja brzine na 100 na tom delu. Očigledno naplaćuju bukvalno sve što mogu a većina znakova nije ni postavljena zbog bezbednosti svakako."
Poslednja izmena od Kass u 10 Avg 2025, 10:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne, plan se pravi na godisnjem nivou i ne moze tek tako lako da se promeni, mora da postoji dobar razlog zasto npr. jednu radarsku tacku pomeriti ne drugu lokaciju ili zasto treba uvesti novu, pitacu bas sutra coveka koji se do skoro time bavio za detalje.
Znam da mi je drugar pircao u njegom selu, magistralni put, divljaju mnogo, selo pisalo dopise vise puta da se uvede radar, ali im nisu odbrili, ne secam se koji su bese sve razlozi bili ali jedan od njih je da je postojeca radarska tacka par km dalje
Znam da mi je drugar pircao u njegom selu, magistralni put, divljaju mnogo, selo pisalo dopise vise puta da se uvede radar, ali im nisu odbrili, ne secam se koji su bese sve razlozi bili ali jedan od njih je da je postojeca radarska tacka par km dalje