Meni je iznenadjenje Toyota. Uvek je bila za Lexusom po istoj studiji.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Izveštaji o pouzdanosti automobila
Re: Izveštaji o pouzdanosti automobila
To sa Toyotom je objašnjeno x puta pa i na ovom forumu. Niko ne radi tako prilježno opozive za najmanju sitnicu kao Toyota. Što se i reflektuje na listama pouzdanosti.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ovo je čisto nagadjanje. Opozive su radili i godinama unazad, pa je Toyota uvek bila na vrhu.
Studija uključuje broj problema na 100 vozila koji su uočeni od strane vlasnika, a ne neke probleme za koje nisu ni znali da potencijalno postoje.
Studija uključuje broj problema na 100 vozila koji su uočeni od strane vlasnika, a ne neke probleme za koje nisu ni znali da potencijalno postoje.
Šta znači Initial Quality i kako se to meri?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ocenjivali su broj prijavljenih problema u prvih 90 dana od kupovine novog vozila. Što mi je još čudnije za neke renomirane proizvodjače.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel pise precizno koji su kriterijumi bili?
Posto znam od ranije da su za neke izvestaje ulazile i zalbe tipa "nije mi jasno kako radi i-drive"
Posto znam od ranije da su za neke izvestaje ulazile i zalbe tipa "nije mi jasno kako radi i-drive"
Prijavljeno kome?
Umre Toyota na putu i pokupi je Toyota asistencija, neki automoto savez nema pojma o tome. Tako su se radila istraživanja u Nemačkoj sa Adac npr.
Umre Toyota na putu i pokupi je Toyota asistencija, neki automoto savez nema pojma o tome. Tako su se radila istraživanja u Nemačkoj sa Adac npr.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izvanjavm se mladiću, šta imate protiv ovog renomiranog benda?pedja napisao: 11 Avg 2025, 20:37 Nekako će KIA prikazati da su opet najbolji, makar u segmentu proizvođača sa tri slova u imenu brenda
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Posetite www.garaza.rs !