Izveštaji o pouzdanosti automobila
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Izveštaji o pouzdanosti automobila
Meni je iznenadjenje Toyota. Uvek je bila za Lexusom po istoj studiji.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
To sa Toyotom je objašnjeno x puta pa i na ovom forumu. Niko ne radi tako prilježno opozive za najmanju sitnicu kao Toyota. Što se i reflektuje na listama pouzdanosti.
- 123456
Ovo je čisto nagadjanje. Opozive su radili i godinama unazad, pa je Toyota uvek bila na vrhu.
Studija uključuje broj problema na 100 vozila koji su uočeni od strane vlasnika, a ne neke probleme za koje nisu ni znali da potencijalno postoje.
Studija uključuje broj problema na 100 vozila koji su uočeni od strane vlasnika, a ne neke probleme za koje nisu ni znali da potencijalno postoje.
Šta znači Initial Quality i kako se to meri?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- 123456
Ocenjivali su broj prijavljenih problema u prvih 90 dana od kupovine novog vozila. Što mi je još čudnije za neke renomirane proizvodjače.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel pise precizno koji su kriterijumi bili?
Posto znam od ranije da su za neke izvestaje ulazile i zalbe tipa "nije mi jasno kako radi i-drive"
Posto znam od ranije da su za neke izvestaje ulazile i zalbe tipa "nije mi jasno kako radi i-drive"
Prijavljeno kome?
Umre Toyota na putu i pokupi je Toyota asistencija, neki automoto savez nema pojma o tome. Tako su se radila istraživanja u Nemačkoj sa Adac npr.
Umre Toyota na putu i pokupi je Toyota asistencija, neki automoto savez nema pojma o tome. Tako su se radila istraživanja u Nemačkoj sa Adac npr.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izvanjavm se mladiću, šta imate protiv ovog renomiranog benda?pedja napisao: 11 Avg 2025, 20:37 Nekako će KIA prikazati da su opet najbolji, makar u segmentu proizvođača sa tri slova u imenu brenda
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Posetite www.garaza.rs !
Kojih kvarova?
1) Stao na putu, rešen kvar, nastavljen put, izgubljeno pola sata.
2) Stao na putu, šlep, debakl.
3) Neka softverska glupost, neprjiatnost, nije uticalo na put
4) ...
Ako je to sve u istom košu, ta statistika je beskorisna.
1) Stao na putu, rešen kvar, nastavljen put, izgubljeno pola sata.
2) Stao na putu, šlep, debakl.
3) Neka softverska glupost, neprjiatnost, nije uticalo na put
4) ...
Ako je to sve u istom košu, ta statistika je beskorisna.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Naravno da jeste.
Najveci postotak prijavljenih problema je multimedija. Unazad nekih pola decenije. Pogtovu od kada je pocela integracija sa mobilnim servisima i telefonima. Pravi problemi tipa kvara koji ti onemogucava da koristis auto, krecu mnogo nize na listi problema.
Najveci postotak prijavljenih problema je multimedija. Unazad nekih pola decenije. Pogtovu od kada je pocela integracija sa mobilnim servisima i telefonima. Pravi problemi tipa kvara koji ti onemogucava da koristis auto, krecu mnogo nize na listi problema.
Danas jedna Yaris Cross hibrid blokirala saobraćaj. Metalne bankine na jednoj i drugoj strani na magistralnom putu. Jeza, kada se auto pokvari ne možeš ništa. Plus ne mogu da je pomere, a kamoli gurnu. Jedva prodjoh..123456 napisao: 14 Avg 2025, 07:04 Ovo je čisto nagadjanje. Opozive su radili i godinama unazad, pa je Toyota uvek bila na vrhu.