Da li vas zanimaju motocikli?
Re: Da li vas zanimaju motocikli?
Iskreno i ja bih pre gledao nesto polovno provereno. A pogotovo te 125ice su mi uvek bile njah, ni tamo ni vamo. Za po gradu i 50ica završava posao, a opet za 3-4 hiljade može solidan maxi da se pazari, dal xmax, dal burgman. Uostalom nov burgman 125ica je oko 3 hiljade.
Имам једно потпитање...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Situacija je sledeca.
Ne kupujem sebi. Otac je u 70 tim godinama. I zelja mu je da pod stare dane malo vozi neki motorcic. A u tim godinama ne treba vise odlagati zelje
A inace je vitalan, ide u teretanu 
Upravo je polozio teorijski deo ispita, sad krece sa voznjom.
Najbolje bi mu odgovarala 125tica za vozikanje po gradu. Nema potrebe za jacim. Plus tu ce se neke male kilometraze prelaziti.
Gledam nov motor, zbog garancije, i sto moze na beznacajne rate da se isplacuje. Performanse nisu bitne.
Znam da su kymco i sym solidni motori. Imao sam davno kymco i bio sam prezadovoljan.
Ne kupujem sebi. Otac je u 70 tim godinama. I zelja mu je da pod stare dane malo vozi neki motorcic. A u tim godinama ne treba vise odlagati zelje

Upravo je polozio teorijski deo ispita, sad krece sa voznjom.
Najbolje bi mu odgovarala 125tica za vozikanje po gradu. Nema potrebe za jacim. Plus tu ce se neke male kilometraze prelaziti.
Gledam nov motor, zbog garancije, i sto moze na beznacajne rate da se isplacuje. Performanse nisu bitne.
Znam da su kymco i sym solidni motori. Imao sam davno kymco i bio sam prezadovoljan.
ES koji je zastupnik za Sym ima i Burgmana, pa pogledaj, vidi ima li tebi značajne razlike. Cene novih su maltene iste.
Имам једно потпитање...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Onda PCX i nista drugo, Honda je Honda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk