Crna Gora kolima

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Re: Crna Gora kolima

Post od grujicd »

Pre dve nedelje je bilo radova između Bijelog Polja i Mojkovca. Više što isprašnjaviš auto nego što se nešto mnogo čekalo.

Ali nikad nije zgoreg proveriti https://amscg.org/

Zna u CG da bude i potpunih višesatnih zatvaranja zbog radova, doduše ne mogu da se setim da li se dešavalo u sezoni.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako se slučajno kao ja zajebeš pa ideš u berane a ideš iz pravca bijelog polja, ima deonica od 30 kilometara od ribarevina do berana koja je potpuno bez asfalta, znači voziš 30 kilometara po zemlji i makadamu, prosto neverovatna priča(posle ovde po forumu čitam kako su putevi u cg bolji nego u srb).

Posle uzmem izguglam i vidim da se taj put radi već 2-3 godine a sad vidim da je konačno i meštanima dopizdilo pa su uzeli da blokiraju puteve da bi naterali državu da krene da radi
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/ ... s-radovima
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ne znam za šta pitaš, ali preko Jabuke imaš radove na Đurđevića Tari mostu oko 500m sve zajedno. Ako izuzmemo Šavnik i Taru putevi u CG su boli glava.

@ftj ja pričam za posle Šavnika ako se ide na Jabuku. Putevi široki sa novim asfaltom.

@srdjanyo oraganizuju povremeno na Slo-Hr granici da drkaju ljude. Ima i na Hu-Aus kod Nickelsdorfa ali ne drkaju pitnička vozila. Ako bi ikada išao na Hr vrv bih išao na Erdut/Ilok, u svakom slučaju mi je brže nego na Batrovce.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Sinisa G.
Reactions:
Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
Garaža: GTS, EVO500, GSI

Post od Sinisa G. »

srdjanyo napisao: 27 Avg 2025, 17:12
grujicd napisao:Slovenci i dalje kontrolišu granicu, nije kao nekad ali nije ni da samo voziš, moraš da zastaneš da te pogledaju.
OK ja sam prelazio na Murskom Središču. Možda su i tamo sada uveli zbog migranata.
A policija je zaustavljala nas sa SRB tablicama na granici prema Gracu (SLO - AT) . Prvo jednog sa Mercedesom iz Kragujevca, pa onda nas.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ja sam do aprila tuda prelazio sa srb tablicama i ni jednom me nisu zaustavili.
Odgovori