Malo Update-a ...
Proletos sam odradio servise : zamenjeno ulje motora, ulje menjača, filter ulja, svećice.
Zamenio sam vodenu pumpu ( kupio je sa Ali-a ) - staru sam srećom sačuvao jer je delovala OK ... srećom.
Produvao sam vodeni put kompresorom - delovalo je da je na početku bilo nekog otpora - otpor je nestao posle par minuta duvanja i motor je počeo da "piški" ... ooo moje radosti.
Radost je potrajala prvih pola sata na vodi, opet je prestao da "piški" i primetio sam da se čizma motora pregreva bas na visini vodene pumpe, nesto ispod auspuha ...
Pojavilo se i pištanje za upozorenje od pregrevanja na leru ... čim sam dao gas, posle malo trokiranja ( zastita je gušila motor ) digli se obrtaji, nestalo pištanje i motor je išao najnormalnije ... sve dok ponovo nisam usporio.
Skinuo ponovo čizmu motora i gle cuda - Ali Express pumpa za vodu se "otopila" ... sve znam, đavo me terao da mehanički deo kupim sa Ali-ja ...
Vratio sam pumpu sa kojom sam ga kupio, proverio vodene kanale - nema zapušenja - sklopio - i motor ponovo "PIŠKI" - ooo radosti

Sad me hebe alergija i vetar, nikako da ga spustim na vodu da ga ponovo poteram.
Ugradio sam Hydrofoil - sa istim setupom dostižem do 5km vise krajnje brzine nego bez nje ... nije neki rezultat.
Par slika sa servisa i ugradnje Hydrofoil-a :
Jedna sa Tise ...