cozmo napisao: 24 Sep 2025, 08:49
NS - Kula. Autoput i magistrala i voznja po lokalu. Nisam merio metodom cepa, a bord pokazuje uvek 0,1 vise. Resetovah bord od polaska naravno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako i moj 1.6 hdi 307 pokazivao, pa kad sam izmerio trošio primetno više
cozmo napisao:NS - Kula. Autoput i magistrala i voznja po lokalu. Nisam merio metodom cepa, a bord pokazuje uvek 0,1 vise. Resetovah bord od polaska naravno.
NS - Kula Vsr kao NS - HN, zanimljivo.
Ko zna šta PUG računa u Vsr.
cozmo napisao:NS - Kula. Autoput i magistrala i voznja po lokalu. Nisam merio metodom cepa, a bord pokazuje uvek 0,1 vise. Resetovah bord od polaska naravno.
NS - Kula Vsr kao NS - HN, zanimljivo.
Ko zna šta PUG računa u Vsr.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
NS-Kula brzina 40-50kmh posle AP NS-HN uvek preko 80-90 gde moze - prazan put. Plus na MV sam vozio iznad 140 gde moze a do Kule imas malo autoputa i radovi u duzini od par km... pa je sporija voznja bila - otud i manja potrosnja...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ne znam na koja dva tipa borda mislis, ali ako mislis samo na razliku u grafici, onda ih ima više (za početak razlika je između modela sa navi i bez nje). Sudeći po grafici to je isto kao i na C3 koji sad vozim. Na C2/C3 sam imao bar tri različita tipa prikaza da se sećam ovako napamet i funkcionalno su svi pokazivali isto. Na C4 sam takođe imao prilike sa dva različita tipa da se sretnem i opet isto. Očigledno da je na tvom totalno drugačija situacija nego na svim ostalim, ne modelima nego primercima. A to za PSA mapu, ako je mapa ručno štelovana u kućnoj varijanti to onda više nije PSA mapa, to me malo podseća na Trigerovu metlu. Ako imaš sivog Golfa i ofarbaš ga u crveno, valjda si svestan da više nemaš sivog Golfa.