Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Parkiranje

Post od Heinz »

sebekkg napisao: 30 Sep 2025, 21:48 Inapekcije takođe ne rade svoj posao. Ja ne znam na koju foru prodje inspekciju garaža gde ne možeš da isteraš auto iz prve.
Zašto bi to bio uslov?
Klackalicu moraš prvo da podigneš (ako ima struje), uđeš u auto, isparkiraš, izađeš iz auta, spustiš klackalicu (ako nije emergency jel), uđeš u auto i onda tek ideš iz garaže.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja sam u maloj zgradi, pa je i površina garaže mala. Unutra ima 8 parking mesta, od kojih je jedno neupotrebljivo, pa su na njemu ranije parkirali motocikl , a sada zvrji prazno, dok im je auto negde po ulici (inače su iz druge zgrade). Na moje mesto ne može automobil preko 4,5m (ako su komšije prekoputa parkirane), a jedno nije prodato, jer skoro da ne bismo mogli da izlazimo iz garaže ukoliko bi bilo zauzeto.

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kod drugara su srušili zid zgrade i prolaze u susednu zgradu na izlaz iz njihove garaže, jer nisu mogli da izlaze iz svoje garaže kada su sva kola parkirana.

Ljudi danas na sve pristaju. Uzme investitor većinu para unapred, dok ni ne znaš šta će ispasti na kraju, pa tako to biva.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

Al i dalje je za to kriva inspekcija. Kako mogu dobiti upotrebnu dozvolu za garažu sa 8 parking mesta recimo, iz koje ljudi ne bi mogli da izlaze ako bi svih 8 mesta bilo zauzeto... Jbt, kad hoće nekog da zajebavaju, zezaće ga za neku glupost koju niko ne bi ni primetio inače da nedostaje - tipa protivpožarni aparat pored šporeta na plin (ovo sam odvalio). A parking mesto iz kojeg očigledno ne može da se izađe, i garaža iz koje se ne možeš izvuću, to je kao sve OK. Ma da.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Skipper napisao:Ovo je specifično mesto pošto je između 2 stuba. Ostale platforme su duple.
Ko je igrao Prince of Persia kao klinac, eto malo da se podseti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori