Šta je umerena vožnja? Pa recimo ne voziti kao Darko Lazić.zdushan napisao:Ne znam šta je "umerena vožnja", ali znam da 3/4 godišnje kilometraže napravim sa letnjim gumama. Tako da meni AS ne igra...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
Re: Univerzalne, ALL SEASON, M+S, gume kupovina da ili ne?
Za poslednjih nekih 8 godina, samo dve godime sam imao sezonske gume, tad i nikad više, isključivo zbog davanja novca na skladištenje i zamene. Da živim u planinskim delovima, vrv bi drugačije razmišljao.
Do sad su odrađivale posao shodno brendu kom su pripadale.
Nisam isto vozio Dunlop sport AS gumu i Fulda multikontrol.
Pri vožnji po ograničenjima, ni sa jednom nikad nisam imao neku rizičnu situaciju.
Ovo je moje iskustvo vezano za prednju vuču.
Zadnja vuča , barem po meni, traži, zimi pogotovo, najkvalitetniju AS gumu, i tu nema dileme. Vidim da voze ljudi svašta, ali to je moje iskustvo.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Do sad su odrađivale posao shodno brendu kom su pripadale.
Nisam isto vozio Dunlop sport AS gumu i Fulda multikontrol.
Pri vožnji po ograničenjima, ni sa jednom nikad nisam imao neku rizičnu situaciju.
Ovo je moje iskustvo vezano za prednju vuču.
Zadnja vuča , barem po meni, traži, zimi pogotovo, najkvalitetniju AS gumu, i tu nema dileme. Vidim da voze ljudi svašta, ali to je moje iskustvo.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Ponavljam se, CC2 po bljuzgi iz decembra, jedva sam se dovukao do lokacije gde sam smeo da parkiram i nastavim prevozom. Posle se jedva vratio kući kad su ulice bile u malo boljem stanju. Jeste to samo jedan dan ali je bilo ćao zdravo.
A ja sam bio oduševljen sa CC2, nisam tako nešto doživeo... posle prešao na Nexen zimske, i sad razmatram da opet kupim CC
Ispada da je CC3 lošiji od ling longa, ili je ling vanredno dobar: https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/ ... g-Test.htm