Upravo se vratio sa Ledina iz restorana Kineski zid... Uspeo sam da se ovog puta ne izgubim na NBg

.
Moram da kazem da mi je restoran onako, nije los.
Prvo, poslali su nas na sprat posto smo rezervisali sto za desetoro. Dobijes sopstvenu prostoriju sa kliznim dvostranim vratima. Kao iz mafijaskih filmova. Samo sam cekao da upadne neki ludak i da nas izreseta...
Sto je ogroman, a na sredini stola je pokretna staklena platforma koju mozes da vrtis do mile volje kada se posluzi hrana.
Inace, u restoran svracaju svi Kinezi koji rade u bloku 70, tako da na meniju mogu da se nadju i Telece tetive u sosu, Riblji zeludac sa plavim patlidzanom, i svakakve druge egzotike...
Kiselo ljuta corba je nesto najbolje sto sam ikada probao, prosto fantasticna. I to je jedino jelo koje je doslo iz cuga. Prolecne rolnice su bile malo masnije, ali ukusne. Cips od skampa mi i nije bas nesto, tako da nemam pojma, iskreno. Hleb od pirinca je izvrstan. A tri vrste pirinca su standardno dobre, kao i svuda...
Bio je mali problem u tome sto su 10 narucenih glavnih jela donosili sa po razmacimo od 2-3 minuta, tako da je od prvog donesenog, pa do poslednjeg proteklo barem 20 minuta. Poslednja dva jela su bila Teletina na ploci, pa je to i razumljivo, s obzirom da ti bukvalno iznesu vrelu plocu na sto.
Porcije su izdasne, kvalitet hrane je zaista dobar... Mada, ja bih voleo kada bi bilo malo slanije... Ali to je subjektivna stvar...
I onda sve stave na taj pokretni deo, i vrtis, i biras... Zaista fenomenalna stvar...
Pio sam (r)lakiju od pirinca, i nije lose...
Ocena 7/10.
Sto se Kineza tice, i dalje je najbolja Luda kuca u Vlajkovicevoj...