kompliment za vitaru ko kuća
Kupovina Suzuki Vitare 2025
Re: Kupovina Suzuki Vitare 2025
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dodatno, Vitara jeste auto iz 2015, manje više.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
-
- Pridružio se: 18 Sep 2024, 20:05
Slažem se da svaki automobil ima sve prednosti i mane.Ja sam se vodio sa time da kupim u datome momentu za x količinu novac najviše što može da se kupi.
Npr.otvore za hlađenje nisam ni pogledao,samo sam testirao kako izduvava pri različitim uglovima.
Ja sam nekako gledao širu sliku celog automobila npr.Vitara se proizvodi već 10 godina tu i tamo sa blagim korekcijama.Motor je 4 cilindra(što je već retkost),enterijer je za mene lično sasvim prikladan.Klimatizacija i ono što meni treba je na dohvat ruke,nema šaranja po ekranu u toku vožnje.Potrosnja za ovih 500 km koliko sam ga vozio AP i magistrala je 5.1.
Ne kažem da nema boljih,svakako će eksploatacija pokazati vremenom dal' je ovaj auto bio dobra odluka.
Za sada sve pokazuje da jeste
Npr.otvore za hlađenje nisam ni pogledao,samo sam testirao kako izduvava pri različitim uglovima.
Ja sam nekako gledao širu sliku celog automobila npr.Vitara se proizvodi već 10 godina tu i tamo sa blagim korekcijama.Motor je 4 cilindra(što je već retkost),enterijer je za mene lično sasvim prikladan.Klimatizacija i ono što meni treba je na dohvat ruke,nema šaranja po ekranu u toku vožnje.Potrosnja za ovih 500 km koliko sam ga vozio AP i magistrala je 5.1.
Ne kažem da nema boljih,svakako će eksploatacija pokazati vremenom dal' je ovaj auto bio dobra odluka.
Za sada sve pokazuje da jeste

Ne liče na okrugle izduve Stevia, Meklarena, Paganija?

Meni je Vitara simpatična, iako suvovi nisu moj fah.
Neka je sa srećom.

-
Pozdrav svima opet,da sumoran utiske posle nekih 3500km od čega 2000 autoput.
Auto je ispunio moja očekivanja,ništa ne lupka ne krcka.Svi sigurnosni sistemi rade na odlično.
Start-Stop radi nečujno.Jedino bi uzeo za zamerku što nema lumbalnu podršku(imao sam na prošlim kolima) mada se i to da nadomestiti
porucivanjem sa Amazona.
Malo mi je ostao gorak ukus posle prvog servisa u Beta Motors jer su sipali pogrešno ulje umesto
0w20Ecstar F9000 sipali su 5w30 Ecstar
Menjali su u filter klime i filter vazduha Iako je auto tada imao na satu samo 2000km.
Na moju primedbu zašto su menjali Iako u servisnoj knjizi stoji da se na prvom servisu ne mjenja nego samo kontroliše i pogotovo ne na tako maloj kilometraži dobio sam odg."njima je rečeno da sve menjaju"
Po povratku sam otišao u Suzuki Deutschland gde sam i kupio auto i potvrđeno mi je da je ulje pogrešno i da moram da ga menjam.
Moj motor je KD14 a u servisu su ga smatrali da je K14C.(pre restailnig model)
Reklamirao sam u Beta Motors preko
i tražio da oni refundiraju zamenu ulja kako god mogu.
Ukoliko budu odugovlačili ili na bilo koji način otežavali saradnju idemo na visu distancu.
Eto toliko od mene za sada
Auto je ispunio moja očekivanja,ništa ne lupka ne krcka.Svi sigurnosni sistemi rade na odlično.
Start-Stop radi nečujno.Jedino bi uzeo za zamerku što nema lumbalnu podršku(imao sam na prošlim kolima) mada se i to da nadomestiti
porucivanjem sa Amazona.
Malo mi je ostao gorak ukus posle prvog servisa u Beta Motors jer su sipali pogrešno ulje umesto
0w20Ecstar F9000 sipali su 5w30 Ecstar
Menjali su u filter klime i filter vazduha Iako je auto tada imao na satu samo 2000km.
Na moju primedbu zašto su menjali Iako u servisnoj knjizi stoji da se na prvom servisu ne mjenja nego samo kontroliše i pogotovo ne na tako maloj kilometraži dobio sam odg."njima je rečeno da sve menjaju"
Po povratku sam otišao u Suzuki Deutschland gde sam i kupio auto i potvrđeno mi je da je ulje pogrešno i da moram da ga menjam.
Moj motor je KD14 a u servisu su ga smatrali da je K14C.(pre restailnig model)
Reklamirao sam u Beta Motors preko
Ukoliko budu odugovlačili ili na bilo koji način otežavali saradnju idemo na visu distancu.
Eto toliko od mene za sada

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zaobilaziti ih u širokom luku.
Šta god ih pitaš: Mi imamo naredbu da...
Šta god ih pitaš: Mi imamo naredbu da...
-
Mislim da svakako imaju mogućnosti za poboljšanje kao servis, ljubaznost i mogućnost da kroz staklo vidiš sta se radi je za pohvalu.
Kakav je to prvi servis posle manje od dva meseca i oko 3.000 km ?
Doduše, ja sam prvi servis na Vitari radio i na manjoj kilometraži, ali, to je bilo pre tri decenije, a ovo danas je 2025. godina, drugačiji su motori i mnogo bolja motorna ulja.
Zamenu filtera vazduha i klime posle dva meseca i oko 3.000 km bolje da i ne komentarišem. Čisti lopovluk.
Doduše, ja sam prvi servis na Vitari radio i na manjoj kilometraži, ali, to je bilo pre tri decenije, a ovo danas je 2025. godina, drugačiji su motori i mnogo bolja motorna ulja.
Zamenu filtera vazduha i klime posle dva meseca i oko 3.000 km bolje da i ne komentarišem. Čisti lopovluk.
-
Zbog održavanje garancije,jer je auto prvi put registrovan 12.2024 pa moram do 12.2025 da obavim servis.Posto sam bio u SRB Reko kada sam već tu da obavimo i servis.
Faktički garancija mu je počela teći još od decembra prošle godine.
Zato sam uzeo još 3 godine dodatne garancije.
Faktički garancija mu je počela teći još od decembra prošle godine.
Zato sam uzeo još 3 godine dodatne garancije.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Svaka tebi čast.
Živiš u Nemačkoj,kupio si novog Suzukija starog 10 godina u Nemačkoj, a prvi servis si našao da uradiš u Beta Motors u Srbiji.
Zemljak,"prešao si igricu".
Živiš u Nemačkoj,kupio si novog Suzukija starog 10 godina u Nemačkoj, a prvi servis si našao da uradiš u Beta Motors u Srbiji.
Što napade čoveka ni iz čega? Ja koliko mogu da shvatim, ovaj Suzuki je godinu dana star. Čovek je u Srbiji trenutno, ne razumem zašto bi čekao da se vrati u Nemačku da bi uradio prvi servis.
Имам једно потпитање...
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Tako je. Još svi treba radimo servise tamo gde je Sashi po volji..
Pravi trovački komentar, iz koga izbija pregršt kompleksa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pravi trovački komentar, iz koga izbija pregršt kompleksa.
-
Auto je star godinu dana(imao 98 km)na satu,sasha015 napisao: 11 Okt 2025, 08:24 Svaka tebi čast.
I gle čuda radio sam servis u ovlaštenom servisu koji se nalazi u Srbiji.
Ovde se ne "diskutuje" o tome gde sam radio servis nego kako je uradjen servis.
Model je od pre 10 god.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
"Rodjaci" opušteno...No stresso.
Da je radio servis tamo gde je kupio auto,ovog ne bi bilo.
Auto je kupljen u DE i tamo se rade servisi.Zdrava logika.
Da li je razlog rada servisa u Srbiji bio finansijske prirode?
Možeš li da navedeš cenu u Beti i cenu koju si platio u Nemačkoj za istu uslugu.
Da ,auto je " model star" 10 godina,kao što je moj star 5 a kupio sam ga prošle godine.
Da je radio servis tamo gde je kupio auto,ovog ne bi bilo.
Auto je kupljen u DE i tamo se rade servisi.Zdrava logika.
Da li je razlog rada servisa u Srbiji bio finansijske prirode?
Možeš li da navedeš cenu u Beti i cenu koju si platio u Nemačkoj za istu uslugu.
Da ,auto je " model star" 10 godina,kao što je moj star 5 a kupio sam ga prošle godine.