Gledam sada BlackVue, one kreću od 22.000 pa navše, mislio sam da su skuplje. Izađu slično kao KENWOOD koje gledam da se prodaju isto u radnji. Skuplji su od Xioami koji sam uzeo i to 4K, ali sada ih nešto nema. Sada razmatram koji, i mene nervira što mora dodatno da se juri kit, pa to dođe do 30.000 lagano, vidim ove BlackVue neki modeli to imaju u sebi.
Kakvo vam je mišljenje o MIO MiVue 955WD? Ima prednju, zadnju, verovatno ne snima na parkingu ako te neko udari i treba kit i za nju da se dokupi?
Ili onaj kit služi da snima 24 sata?
https://www.bigbang.rs/auto-kamere/mio- ... nje-253243
Kamera za kola
Re: Kamera za kola
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Bolje onda naruči iz kine viofo rešenje koje ide preko postojećih osigurača. Ja sam uzeo i baš se dobro pokazalo. Elegantnije nego ovo i manji je uređaj. Samo podesiš prag napona za gašenje i to je to.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Pre 5 godina sam uzeo u tom momentu najskuplju prednju i zadnju Mio kameru, zajedno sa njihovim originalnim hardwire kitom. Od prvog dana to nikad nije radilo kako treba.
Dva puta sam slao na reklamaciju hardwire kit, dva puta i prednju kameru. Ni posle svih zamena i “popravki” stvar nije funkcionisala kako treba.
Na kraju sam sve prodao, batalio celu pricu i markirao Mio kao nepozeljan brend za sva vremena.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Dva puta sam slao na reklamaciju hardwire kit, dva puta i prednju kameru. Ni posle svih zamena i “popravki” stvar nije funkcionisala kako treba.
Na kraju sam sve prodao, batalio celu pricu i markirao Mio kao nepozeljan brend za sva vremena.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mio je imao dobre navigacije.
70Mai su dobre kamere.
Da ljudi ne mešaju
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
70Mai su dobre kamere.
Da ljudi ne mešaju
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mio imao bolje navigacije nego sada što imamo na telefonu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- pankoz
- Pridružio se: 09 Avg 2014, 21:05
- Garaža: Citroen C4 Grande Picasso 1.,6 hdi , Citroen C3 1,4 hdi
70Mai za koji mesec i biće punih 7 god kako radi na Picassu.
Pu pu da je ne ureknem
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
Pu pu da je ne ureknem
Poslato sa LYA-AL00 pomoću Tapatoka
Taj kit i Binga Bangu sramotno skup...pa to se napravi za 2,000din max i 2 -3 sata sa sve smišljanjem konstrukcije.
Na Aliju vidjao po 500-600 dinara gotove module, samo fali kutija.
Na Aliju vidjao po 500-600 dinara gotove module, samo fali kutija.