Covek koji je definitivno obeležio moje vreme i definisao moju profesiju.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
In Memoriam
Re: In Memoriam
Ja sam imao i prilike da radim sa njim u PC Pressu vise od tri godine. Veliki gubitak. Do skoro smo se dopisivali oko PC Press monografije (u kojoj sam i ja)...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Entuzijazam Dejana Ristanovića je bio vidljiv u svakom tekstu. Pratio sam ga od prvih pojavljivanja na televiziji, od prvog broja Računara... U to vreme dok nije bilo interneta a ni bilo kakve druge literature kod nas neke njegove tekstove sam i desetak puta čitao, stalno sam se vraćao na starije brojeve i ponovo ih prelazio. To je bila literatura iz koje se učilo u to vreme.
I dan danas bi prvo pročitao njegov uvodnik u PC-u, i onda dok prelećem druge tekstove samo prepoznam njegov ton i zanimljivo pisanje, odmah ti je jasno da je on to pisao. Čovek koji je bio začetnik i glavni popularizator IT scene kod nas, pozitivno je uticao na živote mnogih pa i na moj. Slava mu.
I dan danas bi prvo pročitao njegov uvodnik u PC-u, i onda dok prelećem druge tekstove samo prepoznam njegov ton i zanimljivo pisanje, odmah ti je jasno da je on to pisao. Čovek koji je bio začetnik i glavni popularizator IT scene kod nas, pozitivno je uticao na živote mnogih pa i na moj. Slava mu.
Bas privilegija..
Debeli Deki RIP. PC Pesovi su se čuvali i čitali kao udžbenici
Lepo smo saradjivali i u PC Pressu i Sezamu a i privatno, super čovek uvek miran i staložen...velikan.
RIP
RIP
Znam ga samo kao dejanr. Slava mu.