i moja preporuka ide za 530xd (naravno facelift), po meni je to sjajna kombinacija ako ti se vec ne svidja w211... 530xd sa M paketom, ne znam da li ti se uklapa u finansijsku konstrukciju ali to bi bila kombinacija snova ako bi ja birao e60 po svojoj zelji...
plus je to sto je sigurno presao manje nego dizeli tog godista i klase, ali verujem da znao on dobro da posrce u gradskim voznjama. iako si rekao da ti potrosnja litar dva vise ne smeta, u ovom slucaju verujem da ce ti smetati. mozda gresim, ali nek me neko ispravi. 530d trosi oko 10l, a ovaj moze samo 14-15 po mojoj proceni.
535 ce da ti trosi oko 13l u gradu...
630i oko 18...
Razlika u potrosnji je nebitna u odnosu na cinjenicu da je fazon far za Bmw 6 duplo skuplji nego za 5,kao i branik,krilo,kao i sve,jer sam ti vec rekao da je Bmw 6 najskuplji Bmw za odrzavanje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U ponedeljak idem da se dogovorim sve,da vidim koliko ce mi dati za A6,i da vidim dal` mogu da mi srede tog 535,a ako ne onda ne gine 530xD.Jedino se malo brinem,sto se ti 535 retko kupuju,a ja ne planiram da ga vozim vise od godinu i po-dve maksimum...
Svako ko uzima 530D,htece i 535D,nego su kod nas redji dosta,a i dosta skuplji,pogotovo ako pricamo o primercima sa malom kilometrazom i u dobrom stanju...
Kapiram da ces za godinu dana nesto mizerno izgubiti na ceni... Dosta bolje drzi od 530D...
Jedino 530xD dobro drzi takodje zbog 4x4,a i mislim da se najlakse prodaje.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dobar prijatelj od mojih drzi plac i bavi se time,preko njega smo bili uzeli i golfa IV i Audija...To mi najvise odgovara,jer ja nemam nameru da kola drzim vise od godinu i po-2,a on ih uvek uzme nazad i uy moju doplatu mi doveze koji kod hocu,sa svim mogucim garancijama,pregledima i ostalim stvarima.
Tako da jednim udarcem ubijem 2 muve,ne moram da razmisljam i da se mucim da prodajem auto + kupujem dobar auto,za koji mi garantuju ljudi od poverenja da je dobar i sa pravom kilometrazo i jos veci + mogu da ga vratim u svakom trenutku...