shandu90 napisao: 31 Maj 2025, 08:11
Citao sam na netu da proizvodjaci razmisljaju da izbacuju S&S iz ponude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja prošle nedelje uzeo (polovan) Jaris 1,5 125 iz 2024. godne i uopšte nema Start&Stop sistem
Naravno, ima akumulator relativno malog kapaciteta (45 Ah ), ali i smešne jačine "udarne struje" ( samo 286A )
Prikačeni fajlovi
IMG_20250101_134345.jpg.1da934edb26ca7c4dd816cd95b5795dc.jpg (86.37 KiB) Pogledano 13961 put
Pitao sam radi Varta akumulatora. Turci su stavljali (mozda jos uvijek stavljaju) Mutlu (njihov aku) u Corolle proizvedene kod njih. Ne znam sta su Englezi i Francuzi stavljali u prvu ugradnju.
A zanimljivo da servisi imaju "original" Toyota (naljepnica) akumulatore kada se radi zamjena u servisu.
I obicno su i do 20% jači od snage koja je navedena u prvoj ugradnji.
Moze da se iskodira da se pali u sport individual koji iskonfigurises kako ti zelis i onda start stop ne radi.
Ima i druga opcija da se iskodira gde se ne pali u sportu al onda prijavljuje gresku kad ga skeniras dijagnostikom(nema nista na tabli) tako da to su opcije da ja znam.
BMW se kodira da pamti poslednja setovanja.Kad iskljucis SS na dugme on prilikom svakom paljenja ostaje isjljucen dok ga ponovo je ukljucis na dugme. Kao i za modove voznje, grejanje sedista ..
S tim da je u generacijama kada je uveden mild hibrid ukinuto start stop dugme. A nakon nekog apdejta iz 2023, jedini nacin gasenja je ili kodiranje da uvek startuje u sport/sport individual ili kodiranje koje izbacuje gresku kad skeniras dijagnostikom.