Cena servisa

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Re: Cena servisa

Post od Dare4x4 »

elMaestro napisao: 08 Jan 2026, 23:28 Ja ne znam da li je do mene ili do drugih vozača (u moju odbranu, na poslednjem lekarskom pre 2 meseca sam imao 0 na oba oka), ali sve više blicam ljudima da skrate svetla, da bih kad mi priđu video da su kratka u pitanju. Generalno sam uvek više voleo noćnu vožnju, ali je jezivo koliko ljudi ima sa raštelovanim farovima. Pritom, dosta ima auta <10 godina starosti.
Sve isto od reči do reči i kod mene
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

lmilan02 napisao:Kola iz fabrike ne dolaze uvek sa dobro podešenim farovima - trebalo bi da se šteluju pre predavanja kupcima. Da li treba da kažem da mislim da se ovo uopšte ne radi.
Valjda ta automatska nivelacija radi nesto ili su dali nekom pasioniranom biciklisti da se bavi time, ono fazon bitno je da sam primecen a to sto ne vidim nista to nije problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk
lmilan02
Reactions:
Pridružio se: 19 Nov 2021, 11:03

Post od lmilan02 »

Moj a4 b9 ima automatsku nivelaciju, medjutim postoji štelovanje svetala - ja sam štelovao jer su svetlela vrljavo. Sad kad su svetla dobro naštelovana automatska nivelacija radi kako treba, podešava u zavisnosti od položaja auto.

Ali nivelacija radi samo pri paljenju. Ako uđes sam u auto, upališ ga, on uradi nivelaciju. Onda sedne još četvoro ljudi i stavi prtljag, više ne valja, svetle u nebo.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

I to treba napomenuti da vozila koja imaju autonivelaciju (barem kod vagena je tako) moraju da se ubace u program štelovanja fara inače će da prijavi grešku ako se "na živo" šteluju farovi.To se preko dijagnostike odradi na tabli treperi lampica za svetla i odradi se štelovanje.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Mecka to jako lepo radi, pa i duga pali po potrebi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odgovori