Sve isto od reči do reči i kod meneelMaestro napisao: 08 Jan 2026, 23:28 Ja ne znam da li je do mene ili do drugih vozača (u moju odbranu, na poslednjem lekarskom pre 2 meseca sam imao 0 na oba oka), ali sve više blicam ljudima da skrate svetla, da bih kad mi priđu video da su kratka u pitanju. Generalno sam uvek više voleo noćnu vožnju, ali je jezivo koliko ljudi ima sa raštelovanim farovima. Pritom, dosta ima auta <10 godina starosti.
Cena servisa
Re: Cena servisa
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Valjda ta automatska nivelacija radi nesto ili su dali nekom pasioniranom biciklisti da se bavi time, ono fazon bitno je da sam primecen a to sto ne vidim nista to nije problem.lmilan02 napisao:Kola iz fabrike ne dolaze uvek sa dobro podešenim farovima - trebalo bi da se šteluju pre predavanja kupcima. Da li treba da kažem da mislim da se ovo uopšte ne radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moj a4 b9 ima automatsku nivelaciju, medjutim postoji štelovanje svetala - ja sam štelovao jer su svetlela vrljavo. Sad kad su svetla dobro naštelovana automatska nivelacija radi kako treba, podešava u zavisnosti od položaja auto.
Ali nivelacija radi samo pri paljenju. Ako uđes sam u auto, upališ ga, on uradi nivelaciju. Onda sedne još četvoro ljudi i stavi prtljag, više ne valja, svetle u nebo.
Ali nivelacija radi samo pri paljenju. Ako uđes sam u auto, upališ ga, on uradi nivelaciju. Onda sedne još četvoro ljudi i stavi prtljag, više ne valja, svetle u nebo.
I to treba napomenuti da vozila koja imaju autonivelaciju (barem kod vagena je tako) moraju da se ubace u program štelovanja fara inače će da prijavi grešku ako se "na živo" šteluju farovi.To se preko dijagnostike odradi na tabli treperi lampica za svetla i odradi se štelovanje.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Mecka to jako lepo radi, pa i duga pali po potrebi.