Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja stavio link za ofis 2.5e koji nije phone activation, nema sta da se razmislja o toj opciji.
Kljuc radi dok radi, mozes ga instalirati neograniceno puta dok je kljuc aktivan. Desava se nekad i da ne radi u startu i tad ih kontaktiras i daju ti drugi.
Kljuc radi dok radi, mozes ga instalirati neograniceno puta dok je kljuc aktivan. Desava se nekad i da ne radi u startu i tad ih kontaktiras i daju ti drugi.
Komercijalni softveri firmi koje je imaju uspostavljene prodajne kanale u Srbiji - trbaju biti kupljeni na taj nacin da se plati porez drzavi.
Recimo i kada kupis nesto od Google-ovih servisa online, na osnovu tvoji informacija - placa se porez u drzavi u kojoj si.
Tako isto i MS, drugacija pravila u zavisnosti odakle kupujes (ili te prebace na prodajne partnere)
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Za firmu u Srb, mora da imas racun da si platio softver. Racun mora od firme koja je registrovana u Srb. ZA ispekciju to je jedina validna licenca. Tj, njih licenca (da li je kljuc, integrisana u EFI racunara, USB token, online aktivacija i sl) ne zanima. Njih zanima racun. Kraj dalje raspave. Ne moze ni transfer iz maticne firme iz inostranstva. Kroz sve sam to prosao dok sam radio u Srb, isao za KG zahebavao se sa inspekcijom, na kraju se sve svede na to.
Ako ne postoji distributer komercijalnog softvera koji koristite u Srb, veoma je jednostavno: inspekciju to ne zanima
Tu hoce da prihvate kupovinu online, ali knjigovodja mora da odradi svoj deo posla. Mada, kao sto rekoh u vecini slucajeva ih ne zanima jer je to nesto sitno. Krupne stvari njih zanimaju: MS proizvodi, Oracle, Autodesk, Adobe, CAD alati i to je odprilike to.
Za licnu upotrebu, ti sajtovi sa licencama su najbolje resenje. Sitna lova a miran si i, sto se tice proizvodjaca softvera, u velikoj vecini slucajeva legalan.
Ako ne postoji distributer komercijalnog softvera koji koristite u Srb, veoma je jednostavno: inspekciju to ne zanima
Za licnu upotrebu, ti sajtovi sa licencama su najbolje resenje. Sitna lova a miran si i, sto se tice proizvodjaca softvera, u velikoj vecini slucajeva legalan.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Koliko znam, Microsoft je ugasio mogućnost aktivacije preko telefona.
Ja za ličnu upotrebu plaćam već godinama M365 i to je nekih 1000 dinara mesečno.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Ja za ličnu upotrebu plaćam već godinama M365 i to je nekih 1000 dinara mesečno.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Imas neki poseban razlog za to umesto da jednokratno platis 2.5e za office 2024? Ok dobijas onedrive backup, al za iljadarku mesecno bih ocekivao bar 1 tb, ne znam kolko daju.
Mi porodično plaćamo 365 family, ne pitaj me zašto.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Fakticki, ako placas samo za sebe, dodas jos malo i podelis sa nekim.
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot_20260127_114359_Chrome.jpg (41.46 KiB) Pogledano 269 puta
Poslednja izmena od lami u 27 Jan 2026, 11:53, izmenjeno 1 put ukupno.
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Pa nisu isti proizvodi. Office2024 i O365 su dva razlicita proizvoda. Prvi je samo office paket offline, drugi je office paket offline + O365 servisi (OneDrive, Outlook, AI alati, Defender, office paket online .......) dalje mozes da instaliras na 5 uredjaja, pa imas mogucnost mobile klijente da instaliras, verzije ne postoje, mix uredjaja, PC i Mac itd. Meni licno to vredi. Office2024 offline mi ne vredi ni tih 2.5 Eurftj napisao: 27 Jan 2026, 11:35 Imas neki poseban razlog za to umesto da jednokratno platis 2.5e za office 2024? Ok dobijas onedrive backup, al za iljadarku mesecno bih ocekivao bar 1 tb, ne znam kolko daju.
Sa family je to 5 po useru, tako da se čovek ne razmišlja. Lepo svuda skineš i instaliraš. Plus je ceo paket za sve sisteme plus storage.
Dobro veče
@dzoni_m
ok od svega nabrojanog jedino stoji ta interoperabilnost sa drugim uređajima i onedrive backup(defender dolazi uz win, outlook ide uz ofis 2024 itd, ako mislis na autluk365 to se opet vezuje za domensko okruzenje i nema smisla za licnu upotrebu).
Verujem da tebi vredi al generalno ljudi kad kazu treba mi ofis, najčešće misle na word/excel/ppt na svom PCu. Koji procenat edituje dokumente na telefonu ili želi da mu dokumenti budu editabilni onlajn i slično.
ok od svega nabrojanog jedino stoji ta interoperabilnost sa drugim uređajima i onedrive backup(defender dolazi uz win, outlook ide uz ofis 2024 itd, ako mislis na autluk365 to se opet vezuje za domensko okruzenje i nema smisla za licnu upotrebu).
Verujem da tebi vredi al generalno ljudi kad kazu treba mi ofis, najčešće misle na word/excel/ppt na svom PCu. Koji procenat edituje dokumente na telefonu ili želi da mu dokumenti budu editabilni onlajn i slično.
Jedno pitanje za sve da li možda neko skorije ide za Bosnu ili Hrvatsku. Trebao bi mi calgel za dete, a kod nas ga nigde nema.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
https://ananas.rs/proizvod/microsoft-mi ... 29/4549606lami napisao: 27 Jan 2026, 11:50 Fakticki, ako placas samo za sebe, dodas jos malo i podelis sa nekim.
Pa bude i neki vaučer...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
I dalje se prodaje Office 2024, ko neće pretplatu.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока