Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Arogan
Reactions:
Pridružio se: 28 Jul 2019, 18:57

Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)

Post od Arogan »

OK, sviđa mi se ideja sa fudbalskom loptom.
Inače, za vikend sam bio zaludan pa sam proveravao BAS zvučnik u vratima, pa kda sam ga već skinuo (maska na 4 žabice plus 3 krstasta šrafa), ajde da probam da skinem tapacir prema uputstvu sa Youtube-a. Uspeo sam kompletan tapacir da skinem iz prve za 10 minuta (ima još 8 krstastih šrafova, 3 Inbus šrafa ("5" ili malo veći, nisam zagledao), 3 žabice i 1 manji kstasti šraf za masku visokonca. Taman mi je trebalo i 10 minuta da vratim tapacir.
A i moj drug ima neke vakkume sa ALI-ja pa ću i to da uzmem.
Dogovorićemo se oko aktivnosti privatnim kanalima, da ne zamaramo grupu na forumu, naravno, pokazaćemo rezultat, siguran sam da će biti mnogo bolje stanje nego trenutno.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Skini tapacir, dodjes do mene, zagrejemo oplatu vrelim fenom, i naduvamo loptu i Voila :)
Kad je teško - Bax !
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Mislim da ovde vakuum ne može da reši do kraja jer je nečim šiljatim zagrebano. Svakako može da se izvuče solidno.
Имам једно потпитање...
Arogan
Reactions:
Pridružio se: 28 Jul 2019, 18:57

Post od Arogan »

Pre više od godinu dana, postavio sam pitanje čemu služi fantomska bela žica ispod plastike volana, evo ga link:

viewtopic.php?p=1125858#p1125858

Malo pre mi na Facebook-u iskoči slično pitanje, ispod su slike korisnika Facebooka koji je postavio pitanje.

I stigao je odgovor:
"To je Antena za daljinsko zaključavanje".

Deluje mi logično jer sam i ja, u mojoj temi, pretpostavio da ima veze sa alarmom Metasistem (ja sam mislio da je ostavljena ta žica za svetlo u gepeku, jer prilikom ugradnje lalarma nije fabrički imao sijalicu plafonjere u gepeku). A u stvari, ugradnjom alarma sam dobio i daljinsko zaključavanje i vrlo je logično da je to antena.
Prikačeni fajlovi
Punto bela zica2.jpg
Punto bela zica2.jpg (16.81 KiB) Pogledano 60 puta
Punto bela zica1.jpg
Punto bela zica1.jpg (43.96 KiB) Pogledano 60 puta
Odgovori