Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Novi Sad

Post od Gaginh0 »

A sta ce raditi sa ovim zeleznickim? Razmontirati?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Nemoj da se sikiras, doci ce sakupljaci sekundarnih sirovina u roku od odmah. :kezo: :palica:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Korisnikov avatar
swemir
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:52
Kontakt:

Post od swemir »

Dragane, kod kupovine stana najbitnije je da je stan uknjizen...

Onda je i cena nesto veca, ali je i sigurna investicija...
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

:plusone: :doubleup:
Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

swemir napisao:Dragane, kod kupovine stana najbitnije je da je stan uknjizen...

Onda je i cena nesto veca, ali je i sigurna investicija...
Apropo ovog, evo mape sa parcelama, a posle proveris preko broja parcele sta je upisano u katastar, da te glava ne boli. Poznanik je taman hteo da proda stan i dobio povoljnu ponudu, i kada su otisli u katastar da provere ispalo da je stan pod hipotekom pod koju ga je stavio jos investitor. :kuku:
SlikaSlika
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

dragan napisao:je li novosadisti, kako se sad krecu cene stanova tu, recimo koliko je kvadrat nekog manjeg stana ( 25tak kvm ) u nekoj novoj zgradi na bulevaru u okolini futoske?
i koje su cene stanarina u tom kraju?
Hmmm mislim da ipod 1000 tu nije. Mada ti je moja preporuka da gledas 2 km dalje(drugi deo grada :kezo: ), na Novom Naselju.

Ako ima, mislim da je mnogo bolje. Ako ima potrebe, parkinga ima i vise nego sto treba, dobro je povezano itd itd...

Inace, to su "omiljene" dimenzije...ipak veci moze da se nadje kud i kamo povoljnije. Inace, prilicno sam skeptican po pitanju tih "novih zgrada". :zbunjen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Kod mene na novoj detelinari manji stanovi idu od 800 do 1000 kvadrat nova gradnja, izdavanje garsonjera od 120 do 160eur

sent from my phone using the fingers
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

NN jeste najbolje, najvise parkinga, najvise mesta za igranje dece, poslednje kvalitetne (komunisticke) zgrade, nocu jako malo saobracaja, ali ovih dana novine pisu samo u pucnjavama i kradjama na NN tako da to moze da poplasi kupca :)
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

superboss napisao:
dragan napisao:je li novosadisti, kako se sad krecu cene stanova tu, recimo koliko je kvadrat nekog manjeg stana ( 25tak kvm ) u nekoj novoj zgradi na bulevaru u okolini futoske?
i koje su cene stanarina u tom kraju?
Hmmm mislim da ipod 1000 tu nije. Mada ti je moja preporuka da gledas 2 km dalje(drugi deo grada :kezo: ), na Novom Naselju.

Ako ima, mislim da je mnogo bolje. Ako ima potrebe, parkinga ima i vise nego sto treba, dobro je povezano itd itd...

Inace, to su "omiljene" dimenzije...ipak veci moze da se nadje kud i kamo povoljnije. Inace, prilicno sam skeptican po pitanju tih "novih zgrada". :zbunjen:
Da li se to redovno azurira posto je moj stan na NDetelirani uknjizen a na mapi nema crvene kocke?

NNaselje je ok,prvenstveno zbog zelenila,parkinga i ostalih propratnih sadrzaja(banke,marketi,dom zdravlja,oskole,vrtic..).
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

ja zivim na Grbavici, meni je taj dio grada najoptimalniji (mada ukusi se razlikuju). Zavisi sta hoces, ako hoces stan koji je uknjizen i koji je potpuno zavrsen a ne da je ostalo ovo ili ono da jos investitor zavrsi pa cekas to da bi uknjizio, onda se moras malo vise otvoriti.

Bilo bi dobro da konkretizujes pitanje, ja sam se tim problemom bavio prije 3.5 godine ali mozda ti mogu pomoci oko nekog savjeta sto se tice agencija ili sl...
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Re: Одг: Novi Sad

Post od dunx81 »

Prosao sam danas kroz Alberta Ajnstajna. Cela ulica nekako odudara od svega,sva je u nekom fensi fazonu,parkirane pamamera,sti. Samo sto je bukvalno na kraju grada...

sent using Tapatalk
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Puzo81 napisao: Da li se to redovno azurira posto je moj stan na NDetelirani uknjizen a na mapi nema crvene kocke?
Koliko sam video sve se redovno azurira, cak imas gore i datum azurnosti pise. Stanovi po zgradama se nalaze pod parcelom objekta, pa kad upises to u katastru onda moras da trazis stan po stan.
SlikaSlika
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Risto napisao:ja zivim na Grbavici, meni je taj dio grada najoptimalniji (mada ukusi se razlikuju). Zavisi sta hoces, ako hoces stan koji je uknjizen i koji je potpuno zavrsen a ne da je ostalo ovo ili ono da jos investitor zavrsi pa cekas to da bi uknjizio, onda se moras malo vise otvoriti.

Bilo bi dobro da konkretizujes pitanje, ja sam se tim problemom bavio prije 3.5 godine ali mozda ti mogu pomoci oko nekog savjeta sto se tice agencija ili sl...
Sta znam, meni pomalo klaustofobican deo grada....ne kazem da je los, ali mi se ne svidja jednostavno...
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

stvar ukusa ali i ulice gdje zivis... ja sam prije zivjeo u Danila Kisa, zivi pakao od guzve i nedostatka parking prostora, sada sam juznije u manjoj ulici i ovdje mi je bas extra...
Odgovori