Eto sad neke stvari postaju jasnije

snork napisao:Sve je to ok, ali "Gorenje" ne bi smelo da preti prodavcima zato što prodaju druge marke. Nažalost, Slovenci se u mnogo čemu ponašaju kao da je Srbija njihova kolonija (to je lepo rekao onaj dečko, Slovenac, u filmu "Težina lanaca"). Uopšte ne mogu da shvatim ko to ovde kupuje njihove proizvode... i imaju li ti ljudi trunku samopoštovanja.
Pa logično, ako si gledao samo u Merkatoru.nikaragva napisao:Jbg, ja sam kupio pre par dana mašinu za suđe. Nije bilo ništa u merkatoru za te pare na piku, a u tom cenovnom rangu![]()
Uh, uh, sve gore od goreg... Ako su izbor te dve marke, onda naravno bolje kupiti Gorenje.nikaragva napisao: Hteo sam Beko da uzmem.
Pa kako mogu da ga smatraju za domaću marku, ako se Slovenija 1991. prva otcepila od Jugoslavije, čime je naš (miran i relativno srećan) dotadašnji život preko noći uništen i pretvoren u pakao, koji traje do danas. Ok, prestajem sa politikom, ali ako je Gorenje najprodavanija marka, onda je narod ovde ili retardiran ili mazohista ili jednostavno nije normalan.nuk napisao: Dotakao si se druge teme a to je da se Gorenje ovde i dan danas smatra za domace i ne vidim nacin da se to promeni u neko
Poentasnork napisao:onda je narod ovde ili retardiran ili mazohista ili jednostavno nije normalan.
Potpuna istinasnork napisao:
Ponavljam, reč je o čisto političkim razlozima, jer se Slovenija jako loše odnosi prema Srbiji u praktično svim aspektima h firmi.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Uhap ... selju.htmlUhapšen za pokušaj ubistva na Adamovićevom naselju
V.Š. (18) iz Novog Sada uhapšen je zbog pokušaja ubistva koji se dogodio 3. februara u ulici Ruđera Boškovića na Adamovićevom naselju.
V.Š. je sa još trojicom mladića pisao grafit-znak "Korida" na zidu kuće u kojoj stanuje Novosađanin R.M. (24). Kada ih je on opomenuo da to ne čine osumnjičeni ga je ubo nožem u grudi i naneo mu teške telesne povrede.
Osumnjičenom je određen pritvor.
On se tereti i za to da je, sa još trojicom Novosađana, 25. novembra u ulici Braće Popović nožem lakše povredio šesnaestogodišnjeg Novosađanina.
J.K. (32), V.C. (19) i L.Z. (18) osumnjičeni su za isto delo i određen im je pritvor do 48 sati.