da, od toga glavni posao u Sloveniji je prelepljivanje nalepnica.
Srbija, Bih, Balticke zemlje, daleki istok tipicno poreklo robe iz inace nepoznatih sire fabrika.
Meni poreklo geografije fabrike nije bitno ali jeste sta dobijem za novac.
U samoj Sloveniji skoro i da nema niko Gorenje, to Slovenci ne kupuju a oni koji kupe imaju po forumima teme kao Bax sa Fiatom.Ima i specijalizovanih foruma za probleme sa Gorenje proizvodima.

Hit su serije modela ves masina gde su lepkom spojene remenice na motor a tokom garancije serviseri na svakih nekoliko meseci vrse popravku novim pokusajem lepljenja.
Ima jos bisera konstrukcije, tamo se sprdaju javno sa Gorenjem i kukaju sto kao strana firma tako nastupa bas u Sloveniji.
Za belu tehniku Panasonic je tamo na dobrom glasu uz razumne cene.
Ja sam hteo nesto da kupim od Gorenja Srbija (nemacki proizvod samo prelepljena nalepnica a ostalo originalno uputsvo nemackog proizvodjaca) i gospoda nisu uspela da za 3 nedelje saznaju prodajnu cenu, gde se moze kupiti i da uzmu pare a dosao sam na noge u kancelariju i njihov prodajni salon, oba pripadaju direkciji. Na sajtu ponuda samo bez cene.
Kasnije saznam da nisu niti jedan jedini komad tog proizvoda prodali u Srbiji za 3 godine.
Poslao upit mailom, na drugu stranu, odgovor stigao za 5 sati sa kompletnim informacijama i ponudom.